Nyheder

Nyhed

Virtuelle ølsmagninger

Den 29. august afholder Danske Ølentusiaster den første af mindst fire virtuelle ølsmagninger. Temaet for smagningen er Danske Ølentusiasters jubilæum, og smagningen inkluderer øl og stilarter, der var med til at tegne vores forening i de unge år.


Del nyhed :

Fra august i år til marts næste år, afholder Danske Ølentusiaster fire virtuelle ølsmagninger for foreningens medlemmer. De øl, der vil indgå i smagningerne, er udvalgt efter sæsonen, og de ansvarlige for de specifikke øl er foreningens lokalafdelinger. Danske Ølentusiaster inviterer lokalafdelingerne til at udvælge fire danske øl til den enkelte smagning, og de, der byder ind, opfordres samtidig til at deltage i den virtuelle smagning i det omfang, det er muligt.

 

Øllet vil blive sat til salg på hjemmesiden craftmakerscollective.dk, som sørger for at indsamle øl fra de udvalgte bryggerier og sende dem ud til dem, der ønsker at deltage. Økonomien i de virtuelle ølsmagninger vil være mellem bryggeri, Craft Makers Collective og slutbrugeren, mens Danske Ølentusiaster står for afholdelse af selve arrangementet.

 

Første virtuelle ølsmagning, der afholdes den 29. august, vil have temaet Danske Ølentusiasters 25-års jubilæum med øl og øltyper, der har været med til at tegne vores velsmagende forening. Smagningen er åben for både medlemmer og ikke-medlemmer med det formål at skabe interesse for vores forening blandt nye målgrupper. Derfor vil både medlemmer af Danske Ølentusiaster og andre, der køber smagekassen, opleve, at der vil være hvervemateriale med blandt de fremsendte øl.

 

Køb første smagekasse her

Smagningen foregår live på YouTube, hvor vi fra Danske Ølentusiasters kontor sørger for en time med velsmagende underholdning. Samtidig vil videomaterialet kunne bruges i forbindelse med markedsføring både hos Danske Ølentusiaster, men også Craft Makers Collective, så længe der er tydelig henvisning til Danske Ølentusiaster. 

 

De virtuelle ølsmagninger er planlagt til at vare en time, og mens indholdet af et endnu ukendt omfang vil være optaget på forhånd, vil de blive vist live, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs via en chat funktion. Skulle man ikke have mulighed for at deltage på det skemalagte tidspunkt, vil det dog som nævnt være muligt at se dem lige, når det passer, så vil det blot ikke være muligt at deltage i debatten undervejs.

De fire virtuelle ølsmagninger

25 års højt skum

Tirsdag den 29. august kl 19 

Vinterøl
Søndag den 29. oktober kl 15

Sorte Øl

Tirsdag den 23. januar 2024 kl. 19

Lyse forårsøl

Søndag den 10. marts 2024 kl. 15

Danske Ølentusiaster
Ølsmagning

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere