Mikrobryggeriet BLAS indstillet af Vejle

Nyhed

Vrå Bryghus: Kandidat til Årets Danske Bryggeri 2023

Lokalafdeling Fjerritslev har argumenterne klar med deres indstilling af Vrå Bryghus til Årets Danske Bryggeri 2023


Del nyhed :

"Vrå Bryghus er et håndværksbryggeri beliggende i Vrå, og her er grundene til, at vi i Lokalafdeling Fjerritslev indstiller dem til Årets Danske Bryggeri 2023.

  • Håndværksøl: Vrå Bryghus er kendt for sine håndlavede øl af høj kvalitet. De bruger traditionelle bryggeteknikker og udvælger omhyggeligt ingredienser for at skabe unikke smage.
  • Lokale råvarer: Bryggeriet fokuserer på at bruge lokale råvarer, når det er muligt. Dette støtter ikke kun lokale landmænd og virksomheder, men giver også deres øl en særskilt regional karakter.
  • Skræddersyede øl: Vrå Bryghus giver kunderne mulighed for at skabe deres egen personlige øl. De har et 'Brew Your Own'-koncept, hvor enkeltpersoner eller grupper kan arbejde sammen med bryggeren for at skabe en øl, der passer til deres specifikke smag.
  • Bryggeriture og smagsprøver: Besøgende kan tage på guidede ture i bryggeriet for at lære om bryggeriets bryggeproces og historie. De tilbyder også smagninger, så kunderne kan prøve en række af deres øl."

 

"Det er stor aktivitet omkring Vrå Bryhus i form af mange forskellige arrangementer, koncerter, foredrag, ølsmagninger og rundvisninger."

Lokalafdeling Fjerritslev anbefaler

Deres lager øl

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Vrå Bryghus
Årets Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2023
DØE Fjerritslev

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere