Øllets Dag

Øllets Dag Odense 2023

En festdag i øllets tegn
Øllets Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed, der afholdes i forskellige variationer, over hele landet. På øllets dag, sætter Danske Ølentusiaster særligt fokus på det gode øl. I Odense udvikler vi løbende på denne festdag, og det er os en stor glæde, at dele den med dig.
Fokus er på Flakhaven med et stort telt med udskænkning og et lille telt med madboder og en rigtig pølsevogn er der også blevet plads til.
Der er desuden en masse barer og restauranter i hele Odense der også er med til fejringen. Der vil blive lagt opslag her på begivenheden om dem, når vi nærmer os arrangementets start.
Arrangementet åbnes med tale af Odense Cityforenings Direktør Peter Bøgholm Kristensen på scenen på Flakhaven kl 11:00
Fødselsdagsøl!
I anledning af at Danske Ølentusiaster i år har 25-års fødselsdag, har vi fået brygget en øl til anledningen. Den er brygget på Thurø Bryhus og er et samarbejdsbryg med Ørbæk Bryggeri. Øllen blev brygget den 16. juni og er en Farmhouse Saison.
Bryggerne har smagt på det fermenterede produkt, og fundet den ret spændende. Aromaen er fuld af phenoliske dufte, som en god farmhouse saison jo skal have. Blandt andet peber, nelliker og roser. De oplevede en dejlig afrundet smag, med god karamelagtig sødme og noter af røg, på trods af, at der ikke er røgmalt i opskriften.
Den har fået navnet Ø-House Saison Collaboration. Der kan fås en smagsprøve på Flakhaven ved brug af en særlig polet, der udleveres ved køb af et smageglas. Øllen udskænkes ligeledes på barer og restauranter rundt om i Odense by, mod en polet.
Priser:
Smageglas 30 Kr.
1 smagepolet 15 Kr.
10 smagepoletter 140 Kr.
Smageglasholder 25 Kr.
Vi glæder os til en dejlig festlig dag i øllets tegn.
Højt skum
Danske Ølentusiaster Odense

Tid og sted

02. september 2023 kl. 11:00
Rundt i Odense med fokus på Flakhaven

Pris og tilmeldingsfrist