Ølsmagning

Ølsmagning v/ Hyldals Bryghus

Vi får besøg af Tim Hyldal fra Hyldals Bryghus.

Som så mange andre, startede Tim som hjemmebrygger. Faktisk startede det med en fødselsdagsgave: et bryggerkursus.

 

I dag ligger der så et lille bryghus i byen Bække, der ligger lidt nord for Vejen. Bække ligger på Hær-Vejen og det kommer også til udtryk i nogle af øllene. Det samme gør en masse naturlige smagsstoffer som f.eks. mælkebøtte, skvalderkål, bøgeblade, valnøddeblade, grannåle, brændenælde, ganske mange forskellige former for hyld (det skyldes delvist bryggeriets navn), porse, svampe, kartofler, halm og rigtig mange andre ting fra den danske natur. Også en del ting der ikke findes i den danske natur bliver brugt fra tid til anden, f.eks. kokos, vanilje, chokolade, mandler, forskellige typer tørret og røget træ, samt forskellige typer alkohol til infused beer.

 

Der er således tale om et bryghus, hvor ordet håndværk i egentlig forstand kommer til sin ret, da alt laves i hånden. Ligefra selve brygning over tapning, hvor det foregår manuelt, til påsætning af etiketter.
Så det er et lille bryghus, men ikke desto mindre er der 32 forskellige øl i sortiment i dag.

 

Så kom og smag på Tim Hyldals spændende øl og hør bryggeren selv fortælle om sine øl og sin spændende historie.

Tid og sted

15. november 2022 kl. 19:00
Kgs. Bastionsvej 2, 5800 Nyborg

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 190 kr.