Bryggeriet Refsvindinge

Lagersalg af alle deres øl + salg af malt og humle

Refsvindinge bryggeri er stadigvæk et af Danmarks mindste bryggerier, men samtidig er det et af de mest kendte. Siden John fandt på Ale no. 16 i 1997, er der sket meget på bryggeriet. I takt med at salget er steget har bryggeriet måttet udvide flere gange. Den første udvidelse kom i 2005, hvor der blev bygget en ny stor lagerhal som afløste de 40 kvadratmeter lager der var til rådighed den gang. Samtidig blev der i det gamle lager lavet en dejlig ølstue som nu bruges til ølsmagninger.

I 2008 blev der installeret nyt tappeanlæg i endnu en tilbygning, og dette gjorde plads til at installere nye og bedre bryggefaciliteter, som blev taget i brug i starten af 2009, efter en gennemgribende renovering af hele bryghuset. Samtidig er der bygget ny kølehal i direkte forbindelse med tappehallen.

Refsvindinge bryggeri har siden 2001 haft et tæt samarbejde med bryggeriet Vestfyen. Dette samarbejde blev indgået for at imødekomme den stigende efterspørgsel på Johns øl. I dag bliver Ale no. 16, Mors Stout og HP Bock også brygget og tappet på Vestfyen i Assens. Refsvindinge bryggeri er meget glade for dette samarbejde som giver mulighed for bredere distribution af deres øl, og samtidig levner mere tid til at finde på nye øltyper.

Til daglig er bryggeriets dørsalg meget besøgt, både af de lokale kunder og af kunder som ”bare lige kom forbi”. Det giver en livlig stemning på bryggeriet, hvor der næsten altid sker et eller andet. Du har mulighed for at blande øl efter eget valg og i de mængder du ønsker.
I forbindelse med dørsalget kan du blande en kasse øl eller færre, som du har lyst. Der er også mulighed for at prøvesmage nye øl som du ikke kender.

Åbningstider

Man, Tir: 08:00–16:00
Ons, Tor, Fre: 08:00–18:00
Lør: 09:00–16:00
Søn: 10:00–15:00

Adresse

Nyborgvej 80, 5853, Ørbæk
Find vej