Bogholderiet

Bogholderiet er Svendborgs største ølsted med mere end 250 flaskeøl samt nu 22 haner. De samarbejder med burger/fiskebaren, som er nabo. Her kan man købe en ret, som kan indtages i Bogholderiet. og nydes med en rigtig god øl.

Dansk ølmærke

2022, 2024

Bogholderiet er et hyggeligt værtshus på Frederiksø på havnen i Svendborg. Et mørkt lokale med plads til 50-70 gæster i flere siddegrupper, hvor man kan hygge sig med sit selskab.

Bar og fadølsanlæg er tydeligt oplyst, og man er ikke i tvivl om, at her er et sted med et stort udvalg af øl. Der gives gerne smagsprøver af fadøl på hanerne. Øl kan nydes indenfor, udenfor ved nogle borde, eller om sommeren på den meget populære strandbar. Der er 22 fadølshaner med især danske øl, men der er dog også enkelte udenlandske fadøl. Der er 250-300 forskellige øl på flaske eller dåse.

Man kan købe burger hos naboen og nyde den her i Bogholderiet eller på strandbaren udenfor. Om sommeren skifter naboens menu til en fiskebar.

Strandbaren er helt exceptionel og meget populær i sommerhalvåret. Gæster på Bogholderiet er meget velkomne til at nyde deres øl og mad i dette område. 

Bogholderiet har et elektronisk ølkort inddelt i sektioner efter stilart. Øl serveres i passende glas. 

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Tor, Søn: 11:00–00:00
Fre, Lør: 11:00–03:00

Adresse

Frederiksø 2, 5700, Svendborg
Find vej