No. 10 i Rudkøbing

No. 10 i Rudkøbing er et forholdsvis nyt udskænkningssted, der åbnede i foråret 2023. De har et varieret udvalg af gode øl fra udvalgte bryghuse i Danmark, samt en del udenlandske øl. Et meget hyggeligt sted, hvor man føler sig meget velkommen.

Dansk ølmærke

2024

No. 10 er en hyggelig mindre loungebar skjult i en af udkantsgaderne i Rudkøbing på Langeland. Indehaverne Rikke og Nadine, som også står bag baren, har omdannet en af byens slagterbutikker til en forlængelse af deres eget hjem. Alle bliver set og hilst på ved ankomst og afsked. Alle er velkomne.

Med et beskedent udvalg af drikkevarer både med og uden alkohol, breder sortimentet sig dog over cocktails og longdrinks, champagne, vine, kaffe og et større udvalg af op til 50 forskellige specialøl, der ikke er de gængse øl og vand fra de store mærker.

Øl udvalget består overvejende af lokale bryggerier. Der udforskes dog også i bryggerier fra resten af Danmark og udlandet. Trappist øl, frugtøl og gueuze fra Belgien, Helles fra München og alkoholfrie/alkoholsvage øl er faste venner på hylderne.

Baren har tre haner, hvoraf de to haner som udgangspunkt vil indeholde en pilsner og en classic. Den tredje hane varierer.

No.10 kan rumme op til 50 gæster indendørs. I det varme vejr breder baren sig ud til den sydlandske baggård med plads til ca. 30. Indenfor ryges der ikke, men man er velkommen til at ryge i gården :)

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Søn: Lukket
Tor: 17:00–22:00
Fre, Lør: 17:00–23:00

Adresse

Nørrebro 10, 5900, Rudkøbing
Find vej