Nyheder

Nyhed

Regionale Ølpris 2021


Del nyhed :

Den regionale fynske ølpris 2021 til Jørgen Henriksen

 

Hvert år uddeler regionerne i Danske Ølentusiaster en ølpris til en person eller virksomhed i regionen, der har gjort en ekstraordinær indsats for at vise mangfoldigheden i øllets verden. I 2020 har en enig Regionsbestyrelse i Region Fyn valgt at tildele Den Regionale Ølpris til Jørgen "Pølsemager" Henriksen.

I begrundelsen fra regionsbestyrelse hedder det: I Region Fyn var man ikke i tvivl om, hvem der skulle modtage Den Regionale Ølpris 2021: Det skulle Jørgen "Pølsemager" Henriksen fra Kvickly Middelfart.

Jørgen er uddannet pølsemager i bl.a. Tyskland. Pga sin store interesse for godt øl, søgte og fik han stillingen som ølmand i Kvickly Middelfart, hvor det første han gjorde var at uddanne sig til Øl-Sommelier.

Derefter byggede han stille og roligt Kvickly Middelfart op til Danmarks største ølafdeling med både danske og udenlandske øl. Jørgen har også fået brygget Middelfart Duppel, som kun sælges i netop Middelfart. Jørgen har deltaget i Tour de Biere hele syv gange. Han holder en del ølsmagninger og er meget rundhåndet med at fortælle om øl, uanset om det er Hr. og Fru Danmark eller en ølnørd, der spørger. Sidst men ikke mindst har han lavet et bryg sammen med Amager Bryghus, som er tappet på dåse.

Hæder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere