23 tørstige entusiaster gik denne aften ombord i et sammenskudsgilde af en ølsmagning. Det var nemlig muligt til smagning måneden for inden at foreslå, hvad vi skulle læske tungen i.
Udfordringen blev taget godt imod og kastede 15 forslag af sig. Seks af forslagene blev udvalgt. Aftenens menu kom derfor til at bestå af:
Guinness, stout, Diageo plc - præsenteret af Lars Kirkeby
Skafte, porter, Warwik Bryghus - præsenteret af Klaus Jensen
Baltic Liquorice, porter, Svaneke Bryghus - præsenteret af Henrik Jensen
Ole Foghorn, barley wine, Anchor Steam Brewery - præsenteret af Kim Mølgaard
Seven, barley wine, Coisbo Beer - præsenteret af Hans-Henrik Lærke
Westvleteren 12, Trappist Westvleteren – præsenteret af Bo Lorentzen
Øllene blev som vanlig vurderet og tildelt både point og kommentarer:
1) 4,07 point - Westvleteren 12 (lækker – smag den!; gamle sko og sur tobak)
2) 3,63 point – Skafte (ok af en porter; let lakridssmag; let sødme)
3) 3,31 point - Baltic Liquorice (god lakrids; lidt for kraftig lakrids)
4) 3,25 point – Seven (for sød; blød og rund i smagen; procenterne er gemt)
5) 3,00 point – Guinness (den perfekte øl til alt; udmærket, men lidt vandet)
6) 2,44 point - Ole Foghorn (sur og træls; meget kraftig eftersmag)
Tak for en god aften
Højt skum!