Franks Belgiske Eventyr

Frank er fornyligt hjemkommet efter en 6 måneders arbejdsopgave i Bruxelles, hvor han også havde lejlighed til at gennemføre feltstudier ud i øllets univers.
Frank havde, “on location”, i Belgien, indkøbt 9 forskellige belgiske øl fra forskellige stilarter.
Vi skal smage følgende:
“Pecheresse” 2,5 % spontangæret frugt-lambic fra bryggeriet Lindemans.
“Jupiler” 5,2% pilsner fra bryggeriet InBev.
“Braupakt” 6,5% blonde ale - collaboration mellem bryggerierne St. Bernardus (BE) & Weihenstephaner (DE).
“Vedett Extra IPA” 5,5% belgisk IPA fra bryggeriet Duvel.
“Orval” 6,2% trappist ale fra trappistklosteret/bryggeriet Orval.
“Cornet Oaked & Smoked” 8,5% smoked strong blond fra bryggeriet De Hoorn.
“St. Bernardus ABT 12” 10% abbey ale fra bryggeriet St. Bernardus.
“Kasteel Donker” 11% strong ale quadruple fra bryggeriet Kasteel Vanhonsebrouck.
“Monte Cristo” 11,5% belgisk strong dark ale, lagret på sherryfade, fra bryggeriet Bosteels.
Højt Skum!