Nyheder

Nyhed

Fortælling om en flyvetur til månen

Fly me to the Moon smagningen


Del nyhed :

Så nåede vi til slutningen af efteråret, men det blev jo ikke uden endnu en lækker smagning i DØE-Silkeborg. Endnu en gang havde vi æren af at havde vores egen Niels Kristian som smagsholder, og det betyder altid et godt samt udfordrende udvalg af god øl!

Temaet ved denne smagning var Fly me to the Moon, hvor vi for første gang blev budt på øl fra fad. Smagningen var fyldt op med en god blanding af øltyper som gruppen kendte som IPA og Barleywine, men også lidt mere ukendte typer for mange som Gose og Cream Ale. Og dette lagde selvfølgelig op til en masse historier fra deltagerne om øllet og dets historie

Øllet som vi blev budt på var som følgende:

  1. Red Rocket - Cream ale
  2. Exploding Rainbows - IPA
  3. Royal oak - Old Ale
  4. Zena - Gose
  5. Rochefort 10 - Belgian Quadrupel
  6. Rhodesian B.A. 2023 Vol. 1 - Barleywine
  7. Tiramisumo Triplet BA - Imperial Double Pastry Stout

Til smagningen var vi hele 23 deltagere, og smagningens sikre vinder var Tiramisumo øllen på fad med en score på 9,04. Lige i hælene på den kommer Rocherfort 10 med en score på 8,43.

På næstsidste pladsen ligger Exploding Rainbow med en score på 6,26 og på sidstepladsen ligger Red Rocket med en fin score på 6,04.

Mange tak til Niels Kristian for at han havde lyst til at holde smagningen og udfordre vores smagsløge. Og mange tak til alle dem, der kom til smagningen.

Det betyder rigtig meget for os i bestyrelsen, at medlemmerne har lyst til at komme og deltage i smagningerne.

Højt skum!

/ Malthe 

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere