Nyheder

Nyhed

Silkeborgs uddeling af Dansk Ølmærke 2024

En tur rundt til de gode steder i Silkeborg og omegn


Del nyhed :

Dansk Ølmærke 2024 

Roxy Malt Pub 

Roxy Malt Pub er tildelt Dansk Ølmærke 2014 for et til stadigt varieret og udskiftende øludvalg.  Vi kan jævnligt opleve nye øl i baren, hvilket naturligvis er medvirkende årsag til tildelingen. 

Knud fra Roxy Malt Pub udtaler: 

”Tusind tak for æren. Den er vi virkelig glade for. Vi har sidst fået et Ølmærke i 2018, som  hænger her i baren. Nu skal vi bare have 2024-udgaven op sammen med. Tak.”

 

Grauballe Bryghus 

Grauballe Bryghus er tildelt Dansk Ølmærke 2024 for kraftig fornyelse samt anderledes og  spændende nye øl i sortimentet. 

Medlemmer af Danske Ølentusiaster får 10% rabat ved køb i bryggeriets butik.

Thomas Kanstrup Christensen udtaler: 

”Tak til alle hos Danske Ølentusiaster for denne anerkendelse. Det er en stor ære for os – og vi  er begejstrede for at dele nyheden. 

Skål for jer, for æren og for mange flere øloplevelser sammen med Grauballe Bryghus.”

 

drinkabeer.dk 

drinkabeer.dk er tildelt Dansk Ølmærke 2024 for at være en fantastisk ølleverandør. Udvalget er  kæmpestort og Niels Kristian ved virkelig, hvad han har med at gøre. 

Medlemmer af Danske Ølentusiaster får 10% rabat ved køb på webshoppen. 

Niels Kristian Skjærbæk udtaler: 

”At få Dansk Ølmærke af Danske Ølentusiaster, som en anerkendelse af vores arbejde for at  fremme udbredelsen af det gode øl, gør os virkeligt stolte og giver endnu mere lyst til fortsat at  bringe godt, spændende og velsmagende øl til alle dørtrin.”

 

Four Hands 

Four Hands er tildelt Dansk Ølmærke 2024 for et meget spændende øludvalg i restauranten.  Det er en fornøjelse at smage en lækker sammenhæng mellem mad og øl. 

Four Hands udtaler: 

”Tak for tildelingen. Det er en glædelig overraskelse, som vi naturligvis er glade for.”

 

Brdr. D’s Vinhandel 

Brdr. D’s Vinhandel er tildelt Dansk Ølmærke 2024 for igen at fremme det gode øl i Silkeborg.  Butikken har tidligere modtaget Dansk Ølmærke – og gør sig nu igen fortjent til det. 

Medlemmer af Danske Ølentusiaster får 10% rabat på øl i butikken. 

Nikolaj Gertsen udtaler: 

”Vi er i Brdr. D’s vinhandel og Vinbar, meget glade for at Danske Ølentusiaster Silkeborg har udvalgt  os. Vi vil blive ved at udvikle vores ølsortiment, og finde nye spændende øl til jer, både til at tage med  hjem eller nyde i Vin/øl Baren. Så vi kan blive ved med at inspirere jer i hele 2024. Husk der er 10% rabat til jer i begge butikker!”

 

Hjemmebryggeren 

Hjemmebryggeren er tildelt Dansk Ølmærke 2024 for fremmelsen af det gode øl i Danmark.  Først og fremmest for salg af råvarer og udstyr til de mange danskere, der elsker at brygge selv. 

Medlemmer af Danske Ølentusiaster får 10% rabat ved køb over 200 kroner.

Ken Gade Thøgersen udtaler: 

”Hjemmebryggeren har i dag modtaget Danske Ølentusiasters Ølmærke for 2024. 

Vi fremmer udbredelsen af det gode øl – og derfor har vi fået tildelt Dansk Ølmærke fra Danske  Ølentusiaster i Silkeborg-afdelingen. Tusind tak – det er vi utrolig glade for.”

 

Voldby Købmandsgård 

Voldby Købmandsgård er tildelt Dansk Ølmærke 2024 for det imponerende ølsortiment i  butikken. Vi håber i foreningen, at Voldby Købmandsgård er i stand til at holde fanen højt. 

Medlemmer af Danske Ølentusiaster får 10% rabat ved køb i butikken.

Marianne Pedersen udtaler: 

”Mange tak for tildelingen. Vi har været heldige at få Ølmærket en del gange tidligere, og er  naturligvis rigtig glade for, at vi endnu engang har fortjent det.”

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere