
Vil du gerne nyde en god pølse sammen med et godt glas øl?
Vi ved at de to ting kan et eller andet sammen, særligt når begge dele er i bedste kvalitet!
Bykroen har inviteret Carsten Berthelsen og Erik Nihøj til at fortælle om øl og pølser og gentage
succesen fra oktober sidste år.
Denne gang har Erik lovet 6 forskellige pølser, mens Carsten nok engang vil finde øl der matcher
og hvor samspillet bare bliver bedre for hver servering.
Carsten har lovet, at han vil finde lidt usædvanligt belgisk øl til de gode sager, blandt andet en Sort
Guld! Denne gang en flot Tripel fra Brouwerij Kompel i Maasmechelen ikke langt fra Maastricht.
Grundlæggeren af Colmans sennep, Jeremiah Colman, der engang sagde ”Jeg er blevet rig, ikke
på grund af den sennep folk spiser, men den de efterlader på tallerkenen!” Der bliver ikke brug for
meget ketchup og sennep den aften! Det er helt sikkert at øllet og pølsernes smag ståd fint alene!