Ølbegivenheder

Tour de Biere kommer til Haslev!

I år kommer ”Tour de France” til Danmark, og ”Tour de Biere” til Haslev!

Tour de Biere er et cykØLhold af ølentusiaster fra hele landet som besøger gode ølsteder på en uges cykeltur rundt Danmark. De besøger Grønskov Bryg tirsdag 28/6 mellem 13 og 14.

 

I den anledning vil vi gerne invitere alle interesserede til at kigge forbi, på dagen kl. 13: 00 på Sanderhusvej 4B, Freerslev, 4690 Haslev

 

Per Grønskov vil byde på smagsprøver! Medbring gerne dit eget smageglas.

 

Læs mere om ”Tour de Biere” her:

Med tætsiddende og hidsiggrønt lycra med reklame for en lang række danske bryggerier, kan et cykØLhold med øl-glade mænd og kvinder spottes på landevejene fra lørdag d. 25. juni og en uge frem. I år starter turen i Svendborg og køre via Tåsinge, Langeland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, og slutter i Holbæk.

 

Tour de Bière vil på turen rundt i landet gerne formidle budskabet om det gode danske øl, og cykler således rundt, for udbredelsen af og kendskabet til den brede øl-mangfoldig danske bryggerier kan tilbyde.

 

Målet for de 35 medlemmer af Danske Ølentusiaster, er at nå godt 30 bryggerier og ølsteder langs den ca. 700 km. lange rute, som fordeler sig over 8 etaper.

 

Se: https://ale.dk/aktiviteter/tour-de-biere/

 

Tid og sted

28. juni 2022 kl. 13:00
Grønskov Bryg, Sanderhusvej 4B, Freerslev, 4690 Haslev

Pris og tilmeldingsfrist