Nyheder

Nyhed

Ny restaurant med godt øl åbner i Faxe Ladeplads

Lokal mad og øl fra Grønland!


Del nyhed :

Jeg hørte rygterne på Ølfestivalen, hvor Godthåb Bryghus var med for første gang. Under en snak, kom det frem at de ville åbne en restaurant i Faxe Ladeplads. Som lokalformand blev jeg naturligvis nysgerrig og havde en længere snak med folkene på standen.

 

Men først lidt om bryghuset.

 

Som navnet siger ligger Godthaab Bryghus i Nuuk, Grønland hvor det åbnede i. august 2006. Bryggeriet vil nu levere øl både til Nuuk og til Faxe!

 

Bryggeriet har to brygmestre:

 

David Shapiro, amerikaner fra Vermont. Davis har som så mange andre en fortid som håndbrygger. Han har en kandidatgrad i fødevarevidenskab og teknologi fra Københavns Universitet og har undervist på Den Skandinaviske Bryggerhøjskole i København.

 

Ana Tomljanovic er fra Kroatien. Hun er uddannet fødevareforsker på Københavns Universitet og arbejdede for Carlsberg, inden hun tog nordpå til Nuuk. Ana har fokus på at få grønlandske ingredienser med i øllet.

 

Ambitionerne er sat højt, men fokus på både lokale og grønlandske råvarer og naturligvis deres eget grønlandske øl!

 

Det er også muligt bare at nyde en is, en kop kaffe eller en øl på terrassen med udsigt udover havnen.

 

Det er dejligt, at der kommer et spisested, hvor der også er fokus på det gode øl! Vi har haft fornøjelsen af Steingrims Kælder i Haslev, nu ser det ud til, at ølrevolutionen også er kommet til den østlige del af lokalområdet!

 

Der kommer en anmeldelse, når lokalformanden har været forbi!

 

LÆS OGSÅ:

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere