Birgers Bryghus - Mikrobryggeri & Ølbar

Ølbar lokaliseret i Ringsted. I Ølbaren er det ambitionen altid at have en blanding af eget øl kombineret med belgisk øl og øl fra andre danske og gerne lokale mikrobryggerier.

Bryghuset startede hjemme i Birgers kælder i 2007 og har gennem tiden udviklet sig fra at være et bryggerlaug og frem til nu med bar og mikrobryggeri i hjertet af Ringsted. Første ”rigtige” lokaler var i en garage på Valdemarsgade og siden har Bryghuset holdt til i lejede lokaler på Køgevej.

Bryggerne bag er Christian Asferg, Karsten H. Trampedach, Frank Larsen og Lars Birger Mikkelsen og det vil også være dem, du møder i baren og butikken.

De 4 bryggere har gennem tiden brygget mere end 300 forskellige bryg indenfor en bred vifte af øltyper fra de klassiske tyske og belgiske typer til de meget humlede IPA og over til de helt mørke og kraftige stout. Hovedvægten ligger på de overgærede og belgisk inspirerede typer.

I Ølbaren er det ambitionen altid at have en blanding af eget øl kombineret med belgisk øl og øl fra andre danske og gerne lokale mikrobryggerier. I Ølbaren vil der være op til 12 forskellige fadøl og i køleskabet og på hylderne vil der altid være et bredt udvalg af hovedsageligt belgisk øl.

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Tor, Søn: Lukket
Fre: 15:00–19:00
Lør: 13:00–19:00

Adresse

Sct Hansgade 29, 4100, Ringsted
Find vej