Nyheder

Nyhed

Referat fra Lokalafdeling Ringsteds 20 års fødselsdag

"Tak er kun et fattigt ord"


Del nyhed :

Ikke desto mindre det som vi vil give jer alle, som valgte at dele en rigtig god 20 års fødselsdagsfest med os.

Dagen startede stille og roligt kl. 14, hvor der var sat 4 fadøl op til fri benyttelse, og masser af chips og saltede nødder.

Vejret viste sig gudskelov på bedste vis, og derfor blev der også spillet en masse havespil, inden vi skulle til bords med en god helstegt pattegris og tilbehør.

Inden middagen skulle Skjold dog modtage en lille gave fra lokalafdelingen, han er nemlig den eneste som har været der fra start og til nu. Med start som næstformand og så nu som formand for vores lokalafdeling, og som flere bestyrelsesmedlemmer sagde, så er de der så længe Skjold var formand. Hvilken hyldest.

 

Efter middagen var der igen bare ganske almindelig hygge med samtaler rundt ved bordene, og masser af terningespil. Imens man kunne høre Jens Michael så Danmark-Norge højlydt ved scoringerne af Danmark.

Man kan vel rolig sige at Jens er klar til EM.

Dagen gik på hæld kl. 23 -00-tiden (selvom vi skulle slutte kl. 22, men man hyggede sig, og bestyrelsen var enige om at det ville være ærgerligt at ødelægge hyggen), og der blev så lukket stille og roligt ned.

Og man kan nu tænke tilbage med gode minder til denne gode fest.

Så endnu engang – STORT TAK!

 

OBS - flere billeder kan ses på DØE Ringsteds facebook side.

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere