Nyheder

Nyhed

Belgisk Beerbattle

Så er der dømt Beerbattle mellem Den Lille Gårdbutik og så resten af Belgien.


Del nyhed :

Så var der endnu en gang røde lygter og endda med flere på venteliste, så alle sammen skynd jer nu at få jer tilmeldt til smagningerne, så vi kan se, hvor mange vi bliver, så vi måske har mulighed for at flytte lokation.

Claus havde udtænkt en snedig plan, hvor der skulle battles lidt mellem Den Lille Gårdbutik og så resten af Belgien.

 

Der var fundet en øl inden for de fire gængse belgiske smage – Blond, Dubbel, Tripel og Quadrupel og for at Den Lille Gårdbutik var årets brygger blevet indkaldt som fremlægger af sine og Two Heads Behinds øl og der blev fortalt om bryggemetoder, gær, sukker m.v. så der blev delt ud af meget viden til de fremmødte, som slugte det hele råt.

Danske Øl Entusiaster er jo en dejlig stor forsamling af glade øldrikkende mennesker, der altid stiller op for at dele en dejlig øl.

Her havde vi fået en rigtig stor hjælpende hånd af Peter, som er et af vore medlemmer, der i forbindelse med en tur til Belgien havde holdt i kø hos Westvleteren, hvor han var så heldig at kunne bringe Westvleteren 6, 8 og 12 med hjem, så blond, dubbel og quadrupel var klar til kamp – Peter vi takker mange gange herfra.

Triplen fra Belgien er fra Slaapmutske, som er et bryggeri, at Birgers Bryghus er blevet forhandler af i Danmark.

Claus gjorde et stort stykke arbejde ud af at fortælle om alle de øl, som vi skulle smage og prøvede at overgå René, som på den anden side forsvarede sine øl med et aggressivt angreb, hvor der var indblandet 007, et værested for en ambolt og ikke mindst havde 2 hoveder bagved, da han serverede: My Name is Blond Winter Blond som knebent vandt 16 – 15 over Westvleteren 6.

Herefter var det lutter sejre til Belgien, da The Old Forge tabte til 8’eren, Tripel fra Two Heads Behind Slaapmutske Triple og deres Quadrupel tabte til 12’eren fra Westvleteren.

Stemningen blev bedre og bedre og der var efter den sidste øl stor enighed om, at det var da en rimelig god smagning – sagt på jysk – og mens stemmemesteren talte alle de afgivne stemmer op, så blev der handlet lidt i baren hos Birger.

Stemmemesteren havde lidt udfordringer ved optællingen, da der var talt en stemmeseddel for meget med og derfor måtte til den igen og det skulle hurtigt vise sig, at det blev et meget tæt opløb, hvor der kun var en stemme, der delte nr. 1 og 2.

 

                                     Den Lille Gårdbutik                           Belgien

 

Blond                               8 stemmer                                      14 stemmer

Dubbel                             3 stemmer                                      23 stemmer

Tripel                             16 stemmer                                      52 stemmer

Quadrupel                      17 stemmer                                      53 stemmer

 

Så dagens vinder blev Westvleteren med 53 stemmer og som i kan læse, så fik alle øl stemmer, hvilket snart er et vartegn for DØE Ringsted


Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere