Nyheder

Nyhed

Decembernyt #1

Julehilsen fra bestyrelsen


Del nyhed :

Kære medlemmer

Ikke mange ting har været normale her i 2020. Heller ikke i DØE-Ringsted, hvor Corona også har sat sit store præg. Flere arrangementer er blevet aflyste, men heldigvis fik vi gennemført et par stykker, og med god opbakning.

Det betyder også, at vores planlagte smagninger i januar og februar p.t. er sat på hold, da vi ikke ved, hvornår de nuværende restriktioner løftes, men de vil blive gennemført, når det igen er muligt at samles.

Vi håber, at vi snart ser jer alle igen, og i mellemtiden opfordrer vi alle vores medlemmer til at støtte mikrobryggerierne - og naturligvis andre handlende - ved at handle hos dem, hvor der enten kan handles direkte hos det enkelte bryggeri eller via diverse ølbutikker på nettet.

Og meget apropos bryggerier, vil DØE-Ringsted endnu en gang sende et STORT tillykke til Det Lille Bryggeri for kåringen som Årets Bryggeri 2020. En mere end velfortjent hæder, og så netop i året, hvor bryggeriet markerer sit 15 års jubilæum. Vi er sikre på, at Det Lille Bryggeri også i de kommende år vil forkæle vores smagsløg og ganer med spændende og lækre øl.

Pas på jer selv og hinanden, og I ønskes alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Højt skum

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere