Nyheder

Nyhed

Februarnyt #2

I dette nyhedsbrev kan du læse om Besøg af Herslev Bryghus, BeerBattle 27. marts og Årskalender 2020


Del nyhed :

Besøg af Herslev Bryghus

Du kan stadig nå at melde dig til vores arrangement 25. februar, hvor vi får besøg af Herslev Bryghus.

Tilmelding sker lige her: https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/58/

BeerBattle 27. marts

Så er tiden kommet, hvor slaget om Midtsjælland skal stå og da valget stod mellem duel eller beerbattle, ja så tog tørsten over og der blev arrangeret en beerbattle.

Battlen kommer til at stå mellem vores ærede lokalafdeling i nord Roskilde og afdelingen i Syd Ringsted. Her har de velbevandrede formænd indenfor ølsmagningens favre gyldne verden – Helle Larsen (Roskilde) og Skjold Haxgart (Ringsted) udfordret hinanden til en beerbattle.

Beerbattlen vil foregår den 27. marts 2020 kl. 19.00, Skema, Nørregade 2, 4100 Ringsted

Da det ikke skal være for nemt for formændene, så er det næstformændene, der har udstukket retningslinierne og så er det op til formændene selv at finde øllet inden for kategorien, som omfatter: Mørkt øl fra Norge, Samarbejdsbryg (Collabs), Imperial IPA, Amerikansk Barley Wine samt Polsk øl.

Formændene vil udfordre hinanden på viden, entusiasme, nedgørelse af modstanders øl, medlidenhed og selvfølgelig servering af forhåbentlig utroligt lækkert øl.

Hele arrangementet vil foregå Skema, hvor vi starter med lidt godt til maven. På denne aften vil der også være udlevering af ølmærker til de bryggere, beværtninger og forretninger, der gør en ekstra indsats for fremmelse af øllet.

Hele arrangementet koster den ydmyge betaling af 250 kr. pr. medlem

Der vil være mulighed for at gå ombord i Skemas store øl-udvalg, hvor man evt. kan købe en øl til maden. Skema giver rabat til DØE, så husk jeres medlemskort.

Tilmelding sker lige her: https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/60/

Årskalender 2020

  • 28. april - Svenske Øl
  • 2. september - Ost, chokolade og øl, ved Ole Madsen
  • 6. oktober - Årsmøde 2020

Alle arrangementerne bliver holdt på Skema i Ringsted, og nærmere information følger, men sæt allerede ny kryds i kalenderen.

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere