Septembernyt

Nyhed

Julesmagning (referat)

Onsdag den 9. december var der øl smagning med øl til nogle af julens højdepunkter udvalgt af Claus og Ib fra bestyrelsen.


Del nyhed :
Det var en lettere alternativ øl smagning, da der blev skiftet i både ølstil og alkohol procent flere gange.
Smagningen startede med 1. Søndag i advent, hvor man pynter op til jul, hvor det som i år falder i november, skal vi selvfølgelig have en barley wine og valget var faldet på MMXXX fra skotske Brewdog. En øl som faldt i de flestes smag og fik en samlet 5 plads.
Øl nr 2 er til julemandens fødselsdag d. 6 december og her bl v der drukket Samichlaus Classic, det skulle have været juleøllen, men den stod ikke til at få op til smagningen. Men Classic udgaven fik alligevel en samlet 4 plads.
Så nåede vi til julefrokosten og til sild og snaps, var valget faldet på tysk Weissbier i form af Maisel Weisse, som faldt lidt igennem i et stærkt selskab og endte på 9ende og sidste pladsen, men fik trods alt 1 stemme.
Til julefrokostens varme retter skal der noget IPA til og valget faldt på en klassisk engelsk IPA i form af Shephards Neame som blev samlet nr 8 og næstsidste pladsen.
Så er vi nået lillejuleaften og juletræet skal pyntes, så skal man have en god mørk øl som kan nydes langsomt mens man stille og roligt pynter træet. Den valgte øl var Schneider Weisse Eisbock på 12%, som endte på 7 pladsen.
Hvad skal man drikke til anden juleaften, det er der mange delte meninger om, men valget faldt på Carsten Berthelsens ynglings, nemlig Gouden Carolus Christmas, som i dette års udgave er bedre end bedre end den har været i mange år og den vandt også smagningen med 4 stemmer ned til andenpladsen.
Til Risalamanden, skal man da have kirsebær øl og her var valgt Herslev Bryghus's fremragende Mark Kirsebær, som også fik en flot og uventet 3 plads.
Når ungerne er lagt i seng efter alle gaverne er pakket op og der falder ro i hjemmet, så skal far have en god godnat øl og hvad er bedre end Stille Nacht fra Dolle Brouwers, her i en 2018 udgave, som var virkelig og endte på 2 pladsen.
Sidste øl, som er til nytårsaften kl 24, er det selvfølgelig en øl brygget på champagne gær der skal til og Det Lille Bryggeri's Big Bang i 2021 udgave brygget på ananas og mynte blev den udvalgte her, men den delte vandene lidt og endte på 6 pladsen.
Vi i bestyrelsen vil gerne sige tak for alle jer der har deltaget aktivt i 2021 og vi ser frem til at se jer til Sort Smagning i januar 2022.
Referat

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere