Nyheder

Nyhed

Juninyt #1

I dette nyhedsbrev kan du læse om Kommende arrangementer og Referat fra Virtuel Smagning.


Del nyhed :

Kommende arrangementer

Med den gradvise normalisering af hverdagen, er DØE-Ringsted også ved at være klar med efterårets arrangementer, hvor vi, synes vi selv, har strikket et spændende og alsidigt program sammen.

Programmet finder du via dette link https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/, hvor du samtidig har mulighed for at melde dig til vores arrangementer.

Der følger naturligvis yderligere oplysninger om arrangementerne, når vi er lidt tættere på.

Vel mødt, og vi glæder os til at se jer alle igen.

Referat fra Virtuel Smagning

Vi har desværre været underdrejet i forbindelse med COVID-19 og har måtte aflyse en del arrangementer – herunder RØV til august – snøft, snøft – her vender vi dog tilbage igen i 2021 med fornyet energi. '

Vi tænkte dog, at vi blev nødt til at gøre et eller andet, så vores medlemmer stadig havde mulighed for at nyde det gode øl – så i samarbejde med Claus Wordenskjold fik vi etableret en virtuel smagning.

Vi gik i tænkeboks over hvilke øl, som vi skulle servere til denne smagning og tanken faldt hurtigt på, at vi skulle opsøge 3 af de forhandlere i Ringsted, som har fået årets ølmærke. 

Byens Specialiteter var straks klar og her udvalgte Lone og Thomas Michael Ancher stout og Væltepeter Doppelbock fra Skagens Bryghus, hvor især Væltepeter faldt i de deltagendes smag. Efter smagningen har vi hørt at Lone har besluttet at gå på pension og derfor vil butikken lukke ned den 3. juni 2020. Det synes vi selvfølgelig er meget ærgerligt. 

Vin og Vin var også klar og Henrik udvalgte i samarbejde med Skjold Alligator Wine, som er en Barley Wine fra Randers Bryghus og Festaben en Imperial Stout fra Syndikatet og her var det især Festaben, der faldt bedst i deltagernes smag. Vin og Vin har mange spændende øl, så husk at aflægge dem et besøg, når i alligevel er i byen. 

Dagli’ Brugsen i Høm, her udvalgte Anders og Thomas Brugsens egen Hømle, som er en dubbel lavet i samarbejde med Næstved Bryghus samt 15 års Jubilæumsbryg Dark Ale fra en anden modtager af Dansk Ølmærke, nemlig Det Lille Bryggeri v/René Hansen. Her var det især Jubilæumsbryggen, der faldt i deltagernes smag og blev aftenens vinder. 

Der deltog ”desværre” kun 12 i smagningen troede vi, men da vi ved opstarten sms’ede ud fandt vi ud af, at der var omkring 30 deltagere, hvilket vi synes er meget tilfredsstillende.

Vi havde en rigtig dejlig aften, hvor Claus ledte os igennem de seks øl. Der blev sendt 12 stemmesedler ud, så selv om man sad flere, så havde man kun en stemmeseddel og meget mod sædvanen, så var der 1 øl, der ikke fik nogen stemmer. 

  • 15 års Jubilæumsbryg Dark Ale fra Det Lille Bryggeri 22 stemmer
  • Væltepeter, Doppelbock fra Skagens Bryghus 19 stemmer 
  • Festaben, Imperial Stout fra Syndikatet 16 stemmer 
  • Mørk Hømle, Dubbel fra Næstved Bryhus 8 stemmer 
  • Michael Ancher, Stout fra Skagens Bryghus 1 stemme 
  • Alligator Wine, Barley Wine fra Randers Bryghus 0 stemmer

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere