Nyheder

Nyhed

Novembernyt #2

I dette nyhedsbrev kan du læse om Næste arrangement, Referat fra To Øl-smagning og Arrangementskalender


Del nyhed :

Næste arrangement

Vores næste arrangement, Natholdets Julekalender, finder sted 30. november, og tilmeldingsfristen er 24. november: https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/59/

Referat fra To Øl-smagning

Onsdag den 6. november 2019 var 30 medlemmer mødt op på Skema til at hyggelige timer sammen under kyndig styring af Claus Wordenskjold. Claus var så venlig at træde til med kort varsel og fortælle alt hvad han ved om TO ØL, herunder bryggere, ejere, samarbejdspartnere og meget mere. 

TO ØL startede som et projekt på det Fri Gymnasium på Nørrebro, hvor Tore Gynther og Tobias Emil Jensen, hvor de oprindeligt bryggede på skolens køkken efter lukketid, hvor de omdannede køkkenet til et bryggelaboratium. Efter at have udsat deres medstuderende for deres mange bryg, blev der i 2010 lanceret den første kommercielle øl og Bryggeriet TO Øl blev stiftet og startet op i BRUS på Guldbergsgade, hvor der i dag stadig brygges øl og dertil serveres rigtig god mad. I 2012 var To Øl mellem de bedste 100 bryggerier på Ratebeer og i 2014 var de oppe på en 9. plads. To øl eksporterer til over 40 lande og da Tobias i 2017 valgte at bruge sin tid på andre projekter, stod Tore alene med To Øl og da muligheden for at købe Beauvais i Svinninge, så slog han straks til og begyndte at omdanne det til bryggeri og i skrivende stund er de først øl vist nok ved at komme ud fra bryggeriet – vi glæder os rigtig meget. 

Nå ja tilbage til det vigtige – ØLLET – hvor Claus havde fundet 8 forskellige øltyper fra To Øl, hvor alkohol procenten gik fra 4,1 til 13%. Vi begav os ud i WIT beer, mælkestout, Gose IPA, Tripel, Frugtøl (Sour), Brown Ale samt endnu en Mælkestout, dog her som Imperial Stout. Claus ledte os som sædvanligt igennem alle øllene med slideshows, gode sidebemærkninger, selvoplevede events og meget mere. Vi vil derfor godt takke Claus for at have givet os endnu en dejlig smagning, hvor for det første øllet var fremragende men at også historien om To Øl og de forskellige øl gav et godt indblik i, hvad netop To Øl står for. 

Vi takker også de 30 medlemmer som var mødt op og vi glæder os til at se jer alle igen til næste smagning, hvor vi prøver at genskabe Natholdets Julekalender 2017 – skynd jer at tilmelde jer. 

Som sædvanligt var der afstemning og for første gang i lange tider, var der en øl, som ikke fik nogen stemmer, men herunder vises stemmetallene startende med den der fik flest.

  • 3 X Sort Mælk Mælkestout på 13% 49 stemmer 
  • Santas Secret Mochaccino Messiah Double Shot, Brown Ale 8% 46 stemmer 
  • First Frontier IPA 7% 31 stemmer 
  • Fuck Art – Winter is coming Tripel 8% 18 stemmer 
  • 1 ton of … Blueberries Frugtsour 8,5% 17 stemmer 
  • Cloud 9 Wit Wit 4,6% 11 stemmer 
  • Let Mælk Mælkestout 4,1% 8 stemmer 
  • Gose to Sønderjysk Kaffebord Gose 4,5% 0 stemmer

Arrangementskalender

I vores kalender har vi desuden følgende arrangementer:

  • 28. januar: Sort Smagning ved René Hansen fra Det Lille Bryggeri
  • 25. februar: Besøg af Herslev Bryghus

Information om pris og tilmelding følger, men læg allerede nu datoerne ind i din kalender

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere