Nyheder

Nyhed

Foråret er på vej med Kim Møllebro 23. april 2024

Så skete det endelig. Kim Møllebro tog udfordringen fra bestyrelsen op og arrangerede en smagning, som han lækkert nok kaldte - foråret er på vej


Del nyhed :

Og som kun havde en fejl og det var vejret udenfor, hvor det mere var vinteren er kommet tilbage.

Kim havde allieret sig med Leif Nygaard således at de hver især fortalte om 4 øl, hvor de lyse øl stod på linie til at finde deres vej ned i deltagernes tørre halse og give dem det udtryk i øjnene, hvor man siger – YES – det er bare lækkert.

 

Kim startede med at fortælle at han tit havde savnet det lyse øl til smagningerne og det var derfor at han havde taget udfordringen op og da han ikke selv synes at hans viden om øltyper, smage m.v. ikke er hans force, så Kim havde lagt mere vægt på at fortælle om bryggerierne bag øllen og da vi befandt os i Danmark, Tyskland, Belgien og USA, så var der rigeligt at fortælle om. Jeg synes altid at det er spændende at høre lidt om bryggerierne, hvilket jeg også følte at alle andre gjorde.

 

Der var 23 medlemmer til aftenens smagning og Kim og Leif førte os sikkert og informativt igennem aftenen og selv om stemningen ikke var så høj og støjende som sædvanligt (må være fordi øllene havde en lavere alkoholprocent end normalt), så hyggede alle sig rigtigt meget og det var især en fornøjelse at følge Kim og se hvor meget energi, han havde lagt i smagningen.

 

Selve øllene som alle var lyse øl strakte sig alligevel over et stort felt rent smagsmæssigt, da vi smagte pilsner, hvedeøl, trappistmunkenes dagligdagsøl, NEIPA, Blond, IPA, Imperial Blond og sidst men ikke mindst Barley Wine, som også endte med at vinde.

 

Vi håber, at dette kan få flere af vores medlemmer til at melde ind og afholde en smagning og uden at have diskuteret dette med bestyrelsen, så kunne det måske være en årlig tilbagevendende begivenhed – hvor et eller flere medlemmer afholdt en smagning, hvor der selvfølgelig vil være opbakning fra bestyrelsen.

 

Vi smagte i denne rækkefølge:

 

Neu, Pilsner på 5% fra Bad Seed Brewing                                                 5 stemmer

Hefe Weizen på 5,5% fra Paulaner                                                           0 stemmer

Trappist Extra på 4,8% fra Westmalle                                                       1 stemme

Vox Populi NEIPA på 6,4% fra Slowburn Brewing                                    15 stemmer

Blonde på 8,5% fra Brasserie Dupont Moinette                                        23 stemmer

Torpedo Extra IPA på 7,2% fra Sierra Nevada                                           5 stemmer

Gouden Caolus Imp. Blond på 10,0 % fra Het Anker                                30 stemmer

The Old Forge Barley Wine Moscatel på 10,0% fra DLB                           59 stemmer

 

Så dagens klare vinder blev øllen fra Det Lille Bryggeri skarpt forfulgt af Het Anker og Brasserie Dupont Moinette

Vi takker alle for en hyggelig aften og glæder os til at møde jer alle til fødselsdagen den 8. juni 2024 kl. 14 i firmasportens gamle lokaler i Benløse, hvor der vil blive disket op med Helstegt pattegris og masser af fadøl fra lokale bryggerier – så hvis ikke er tilmeldt denne dag, så er det ved at være sidste chance, da billetterne går som varmt brød.                 

 

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere