Nyheder

Nyhed

Referat af sort smagning den 17. januar 2024 på Skema

Så kom dagen hvor vi langt om længe havde mulighed for at holde smagning i det nyrenoverede lokale hos Skema og hvor der efter 2 sidste øjebliks afbud mødte 33 forventningsfulde medlemmer op.


Del nyhed :

Her vil vi især byde ekstra velkommen til vores nyeste 3 medlemmer, som var med for første gang og hvad jeg kunne forstå på dem, var det absolut ikke sidste gang at de deltog. Herudover havde vi denne gang gæstebesøg fra Lokalafdelingen i Frederikssund, der havde taget den lange tur for at deltage i vores spændende smagning og de har efterfølgende skrevet til os, at de absolut ikke var blevet skuffet og sidst men ikke mindst vil vi sige tak til alle vores trofaste medlemmer, som er rigtigt gode til at støtte op omkring vores arrangementer, så det altid gør det til en fornøjelse at afholde disse.

Tilbage til selve smagningen som jo var en gentagelse af sidste års smagning, hvor vi udfordrede den originale Imperial Stout med den fadlagrede men i forhold til sidste år havde vi byttet Limfjordsporter ud med King Ink fra Bad Seed, hvilket ikke var en dårlig ide og herudover kunne vi ikke få Amagers lagret på Bourbon fad, så her fik vi den der var lagret på Vanilla Brandy fad.

Thomas bød velkommen til alle og fortalte lidt om de kommende arrangementer, hvor han anbefalede alle at skynde at tilmelde sig, da det bliver nogen rigtigt spændende smagninger og hvor vi til vores fredagssmagning skal smage de sidste 10 års vindere (vi har fundet 6 af dem) og de sidste 4 bliver en øl fra det samme bryggeri, som vandt smagningen, ja de er alle stadig åbne.

Skjold skænkede op for den første battle, som var Gorm the Old fra Fanø Bryghus og dem som var med sidste år kunne huske at det var den originale, der vandt sidste års smagning, så alle var spændte på om den fadlagrede havde udviklet sig så meget at den kunne overgå den originale.

Herefter var Thomas på banen igen og fortalte lidt om Stout og fadlagring samtidig med at han fortalte lidt om Bad Seed og deres øl.

Så blev der debut til Jan, som er vores nyeste medlem i bestyrelsen og han havde fornøjelsen af at fortælle om det Øllene The Longest Nightmare fra Det Lille Bryggeri og på trods af nervøsiteten, så klarede Jan det flot.

Sidst men ikke mindst sluttede Thomas af med at fortælle lidt om Double Black Mash fra Amager.

De fleste medlemmer var mødt i god tid for at nyde noget af det dejlige øl, som Skema kan tilbyde og stemningen var derfor allerede fra starten af høj og folk faldt i snak med det samme ligesom vores 3 nye medlemmer var i gode hænder hos 2 af vores lidt mere garvede deltagere.

Det var ofte svært at få ordenlyd, hvilket jo altid er et positivt tegn og alle medlemmerne var rigtigt godt tilfredse med smagningen, som havde et utroligt højt niveau, så hvis en øl ikke fik så mange stemmer, så var det ikke fordi, det var en dårlig øl men niveauet på de andre var bare så højt, så her kommer vi til afstemningen, hvor de fadlagrede vandt med 132 mod 66 stemmer

  • Gorm the Old – fadlagret på rom fad fik 61 stemmer
  • Gorm The Old – Original fik 37 stemmer
  • Double Black Mash – fadlagret  på Vanilla Brandy fik 34 stemmer
  • King Ink – Fadlagret på bourbon fad fik 24 stemmer
  • King Ink – Original fik 16 stemmer
  • The Longest Nightmare – fadlagret på Woodford Reserve fik 13 stemmer
  • Double Black Mash – Original fik 11 stemmer
  • The Longest Nightmare – Original fik 2 stemmer

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere