Nyheder

Nyhed

Fremragende vinderøl smagning og et godt årsmøde er afsluttet

Efter et veloverstået årsmøde kom det som de 35 fremmødte medlemmer havde set frem til, nemlig finalesmagningen af alle de øl, der havde vundet de enkelte smagninger i året 2022/2023


Del nyhed :

Bestyrelsen var i det store hele utrolig tilfredse med de 7 smagninger, der blev gennemført – vi måtte desværre aflyse 2 smagninger grundet manglende forhåndstilmelding – et besøg hos Musicon i Roskilde samt Øl på Torvet (tidligere RØV). (Find beretning samt referat fra årsmødet i bunden af denne artikel)

Tak til RIF Herrefodbold fordi vi i sidste øjeblik kunne låne klubhuset.

De 7 smagninger der blev afholdt gik dog over al forventning, dog er der stadig plads til flere medlemmer, så her er en opfordring til alle jer medlemmer, der ikke har haft fornøjelsen at deltage i nedenstående smagninger – Tjek jeres medlemsmail eller gå ind på hjemmesiden under Ale.dk, hvor der allerede nu er adgang til flere smagninger.

Tilmeldingen går allerede nu fremragende og juleøl smagningen er allerede udsolgt ligesom der er stor tilmelding til Sort smagning i januar og 8 øl som René fra Det Lille Bryggeri gerne ville have brygget.

 

Disse 7 smagninger blev afholdt:

 

Besøg af Brian fra Wika i Køge

Reindeer Fuel fra Amager Bryghus - Søren

Juleøl 2022

DLB Vintage Julebryg 2022 barrel aged - Ib

Sort Øl 2023

Gorm the Old fra Fanø Bryghus - Skjold

Belgisk Batte 2023

Westvleteren 12 fra Westvleteren - Jens

Quiz med øl 2023

Winterkoninske Grand Cru 2020 fra Kerkom - Thomas

Sensommer/efterårsøl

Slide of Sunshine fra Bad Seed Brewing - Jens

Besøg af Kasper Brew

Joker & The Thief 2023 fra Kasper Brew – Thomas

 

De 7 smagninger var fordelt mellem bestyrelsesmedlemmerne, som kort fortalte om selve smagningen og deres oplevelser fra denne smagning – dette gav nogen rigtig gode fortællinger og det var ikke svært at høre at alle havde haft nogen rigtigt gode oplevelser med smagningerne, hvilket man på tilråbene også kunne høre at mange medlemmer havde haft.

Jeg må indrømme, at det er et af de stærkere finalefelter, at vi har haft i de 10 år vi har haft finalesmagning. Smagsløgene er også forskellige hos vores medlemmer, hvilket kan ses på at den øl der kom sidst havde opnået 16 stemmer mens nr. 1 havde fået 48 stemmer. Afstemningen gik som følger nedenfor:

 

DLB Vintage Julebryg 2022 - 48 stemmer

Winterkoninske Hapsengouse Grand Cru 2020 - 45 stemmer

Gorm The Old - 31 stemmer

Slide of Sunshine - 23 stemmer

Joker & The Thief 2023 - 22 stemmer

Westvleteren 12 - 21 stemmer

Reindeer Fuel - 16 stemmer

Alle øl var af høj klasse og det var en rigtig fantastisk smagning, hvor stemningen sædvanen tro var rigtig god og der blev snakket livligt henover bordene, så jeg synes at dem som har stået for de forskellige smagninger godt kan klappe sig selv på skulderen og sige godt gået.

Så kære medlemmer hvis i har lyst til at være en del af dette dejlige fællesskab, så skynd jer at tilmelde jer til de kommende smagninger

Højt Skum

Bestyrelsen

 

Hent beretningen fra formanden, her

Hent referatet fra årsmødet, her

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere