Nyheder

Nyhed

Referat fra Sensommer/efterårs øl smagningen

Det blev en hyggelig aften med sensommer/efterårs smagning på Birgers Bryghus


Del nyhed :

Claus og Jesper havde sat i sene at de 8 bryggerier de havde kontaktet, skulle komme med deres bud på en sensommer/efterårs øl. Der blev lagt op til at, hvis de valgte en lys øl, troede de på at vi vil få en Indian Summer og hvis de valgte en mørk, troede på at vi vil få efterår. 

Øl nr 1.

Alefarm Brewing havde valgt en af deres nye øl, Chronicles, som er en fruited weissbeer på 5,4%, som havde en klar hvede profil med en let syrlig eftersmag, som dog hurtigt forsvandt.

Den kom på en 8 plads, med 1 stemme.


Øl nr 2.

Too Old To Die Young havde valgt Forever Yours på 6%, som er en såkaldt west coast lager, som var en virkelig frisk lager.

Den fik en 3 plads, med 20 stemmer.


Øl nr 3.

Midtfyns Bryghus havde valgt Godt Integreret, er Eddy's hyldest til Danmark, hvor han nu har boet i mange år. Det er en India Pale Lager på 5,5%, som var en rigtig fin frokost øl.

Den fik en 4 plads, med 17 stemmer.


Øl nr 4.

Bad Seed Brewing havde valgt Slice of Sunshine, en West Coast IPA på 7%, en rigtig dejlig IPA, hvor alt bare spillede.

Den fik en suveræn 1 plads, med 46 stemmer.


Øl nr 5.

Det Lille Bryggeri, var det første bryggeri, som så efterår, istedet for Indian Summer, René havde valgt Bryg 1400, som er en dejlig dobbelt Bock på 10%, med rigtig fine noter, en annelse "for ny", men om et år eller 2, vil den være helt suveræn.

Den fik en 2 plads, med 24 stemmer.


Øl nr 6.

Fanø Bryghus havde valgt Bunker Stout på 6,9%, som er en reference til alle de gamle tysker bunkere der ligger langs den jyske vestkyst fra 2. Verdenskrig. Der var fuld smæk på kaffe og vanilje, men smagen dør hurtigt ud.

Den fik en 7 plads, med 7 stemmer.


Øl nr 7.

Amager Bryghus havde valgt Sirens of Doomsday, som er en english style barley wine på 9,9%. Den havde meget lidt barley wine smag, især for en på næsten 10%, især når man ved hvor gode barley wines Amager Bryghus kan lave.

Den fik dog en pæn 5 plads, med 15 stemmer.


Øl nr 8.

Hornbeer havde valgt deres klassiske Carribbean Rumstout på 10%, som var årets øl nyhed i 2008.

Den fik en 6 plads, med 13 stemmer.Vi vil gerne takke alle de øl entusiaster, der mødte op til denne spændende smagning.

Tak til bryggerierne for at de gad udvælge en øl, som de mener passede til temaet og ikke mindst stor tak til Birgers Bryghus for at de gad åbne dørene for os.  

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere