Ølsmagning

Tour De Beer

Vi skal smage øl fra de bryggerier som Tour De Bière har besøgt på deres tur rundt i Danmark i 2022.

Tour de Bière er blevet gennemført tolv gange i årene 2010 til 2022. Under touren besøges 27 bryggerier og andre spændende ølsteder. 35 cykØLryttere og 3 servicefolk deltager og på de 8 cykeldage cykles i alt omkring 650 km.

 

Vi starter årets tour i Svendborg. Herefter cykles til Lolland, Falster, Møn, Syd-, Nord- og Vestsjælland, hvorefter vi slutter i Holbæk efter 8 cykeldage. Med tætsiddende og hidsiggrønt lycra med reklame for en lang række danske bryggerier, kunne et cykØLhold med øl-glade mænd og kvinder spottes på de danske landeveje. Tour de Bière vil gerne formidle budskabet om det gode danske øl på turen rundt i landet, og cykler således rundt, for udbredelsen af og kendskabet til, den brede øl-mangfoldig danske bryggerier kan tilbyde.

 

Hans Peter fra cykelholdet kommer og afholder denne aftens ølsmagning hos Musicon Mikrobryggeri, Penselstrøget 52 i Roskilde.  
​​​​​​​Kl. 18.30 vil der blive serveret flæskestegssandwich til dem der har bestilt, inden vi starter vores ølsmagning kl. 19:00

Tid og sted

12. december 2022 kl. 19:00
Penselstrøget 52, 4000 Roskilde

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 175 kr.

Tilmeld arrangement

Bliv medlem Login og tilmeld