Hornbeer

Hornbeer er et økologisk mikrobryggeri i Kirke Hyllinge, som i mange år har brygget lækker specialøl, med sjove etiketter og en unik smag. Vi er et CO2-neutralt og bæredygtigt bryggeri med utallige smagsvarianter - helt sikkert også en, der passer til dig!

Dansk ølmærke

0

I vores gårdbryggeri gør vi tingene anderledes end normalt. Det vil sige, at vi brygger en stor del af vores sortiment økologisk ved hjælp af jordvarme og solenergi. Vi bliver derfor af nogle benævnt som det mest bæredygtige og ressourceøkonomiske bryggeri, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Det er desuden muligt at besøge vores ølbryggeri i grupper til både ølsmagning og fremvisning, ligesom vi også tager ud og afholder ølsmagninger.

Vi udlejer tilmed fadølsanlæg, og de fleste af vores øl fra vores gårdbryggeri kan købes på fad. Endelig kan Hornbeer-øl købes i specialforretninger og vinbutikker. Her skal du især lægge mærke til de sjove etiketter, som vi selv designer.

Søger du et helt særligt mikrobryggeri, er vi altså de helt rette at kontakte os. Det, der især gør os til et unikt ølbryggeri, er, at vi er CO2-neutrale og bæredygtige, og herudover tilbyder vi vores besøgende et bredt sortiment af velsmagende øl. Udover det kommer alle vores produkter med sjove etiketter, så man altid kan kende en øl fra Hornbeer.?

Man kan besøg deres gårdbutik eller når de holder åbent bryggeri i juni og november - se nærmere på deres hjemmeside eller på facebook. https://www.facebook.com/hornbeer 

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Tor, Lør, Søn: Lukket
Fre: 13:00–17:00

Adresse

Hornsherredvej 463, 4070, Kirke Hyllinge
Find vej