Thyras Bryg

Thyras Bryg er et uafhængigt nanobryggeri i Roskilde, der blev etableret i foråret 2018 af brygger og ejer Michael Lind Olsen. Navnet Thyras Bryg stammer fra vejen, hvor det hele startede, nemlig Thyrasvej i Roskilde.

Dansk ølmærke

2024

Thyras Bryg er et af Danmarks mindste bryggerier, da vi kun kan producere 50-60L øl pr. bryg på eget bryganlæg. Derfor får vi også kontraktbrygget flere af vores øl, da vi ellers ikke kan følge med efterspørgslen.

Vi udvikler hele tiden nye smage, men har også nogle af vores bryg som bliver brygget igen og igen. Vores populære Belle Saison og vores prisvindende Über Doppel Bock vil ofte blive brygget, ligesom vores mere eksperimenterende, men også ret efterspurgte Hindbær Lakrids Ale vil blive brygget fra tid til anden.

Ud over vores udvalg i detailhandlen, har vi også en serie kaldet #UltraSmallBatchBrewingSeries. Det er her hvor vi leger og eksperimenterer. Som regel brygges disse bryg kun én gang og i meget begrænset oplag med op til 60 liter af gangen. Øl fra #UltraSmallBatchBrewingSeries kan købes direkte fra bryggeriet, til vores ølsmagninger og på markeder/festivaler, ligesom der ofte kommer en fustage af disse bryg på hanen på den lokale ølbar i Roskilde, Klosterkælderen.

Adresse

Søndervang 1, 4000, Roskilde
Find vej