To Øl

To Øl startede som et hjemmebrygprojekt tilbage i 2005, og blev permanent etableret i 2010 og arbejdede som et sigøjnerbryggeri, der låner ind på andre bryggeriers ledige kapacitet i det følgende årti. I 2019 overtog vi en tidligere fødevarefabrik i den vestlige del af Sjælland, Danmark, hvor vi etablerer et fuldt udviklet specialdesignet bryggeri og håndværksdrikkehub. Til Øl City hedder stedet.

Dansk ølmærke

2022

To Øl er et ungt dansk håndværksølbryggeri grundlagt i 2010. Da To Øl blev grundlagt, var vi trætte af, at hundrede år gamle bryggerier kun gjorde krav på territorium på grund af alderdom – i stedet ville vi give øl noget ungdom.
Hos To Øl laver vi moderne øl. Vi brygger en bred vifte af potente, provokerende, friske og blomstrede øl; humle, balancerede og komplekse øl både lyse, mørke, stærke og enkle.
Vi brygger selv de øl, vi gerne vil drikke, og arbejder for at lave de bedste øl i verden.
Vi går aldrig på kompromis med smag og balance og bliver ved med at skubbe grænserne for fantastisk ølfremstilling.
Tilbage i 2005 var grundlæggerne af To Øl, Tore Gynther og Tobias Emil Jensen, unge våben, der studerede på et direkte demokratibaseret gymnasium på Nørrebro, København – Det Fri Gymnasium.
De piraterede skolens køkkenfaciliteter i lukketiden og begyndte at omdanne det til et bryggeri.
Malt blev moset, humleblade kogt, gær gæret og boblet i laboratoriekolber.
Kort sagt: Jagten på potente kvalitetsøl var begyndt.
To Øl udgav den første kommercielle øl i 2010 og To Øl bryggeriet blev grundlagt.
To Øl kom på Ratebeers liste over Top 100 bedste bryggerier i verden i 2012 - og i 2014 blev To Øl kåret som verdens 9. bedste bryggeri.
Der er sket mange skøre ting siden den første udgivelse, men selv gymnasiekæreste glider fra hinanden, og i begyndelsen af ​​2017 trådte Tobias Emil Jensen ud af To Øl for at arbejde på andre projekter.

To Øl City er en 150.000 m2 grund med 26.600 m2 bygninger på.
Med To Øl City bringer vi hele vores ølproduktion hjem til Danmark og afslutter en lang og sjov æra som sigøjnerbryggere.
Vi vil stadig rejse og brygge i udlandet, men nu har vi et stort og smukt sted at invitere alle vores venner og bryggere over til samarbejder, sjov og spil.
Til Øl City er også et knudepunkt for håndværksdrikke.
Fantastiske producenter af håndværksdrikke, som tidligere var begrænset af plads og ressourcer, kan få et hjem i To Øl City og arbejde sammen med os om at hæve niveauet i vores brancher eksponentielt højere.
Det er ved at blive et kollektiv af de dygtigste producenter af håndværksdrikke i Danmark, og vi er allerede vært for ciderproducenter. kombucha-bryggere og romdestillere.

 

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Tor: Lukket
Fre: 15:30–18:00
Lør: 12:00–15:30
Søn: 12:00–16:30

Adresse

Ringstedvej 13, 4520, Svinninge
Find vej