Venslev Bryg

Venslev Bryg blev etableret som virksomhed i 2018. Vi udvikler og håndbrygger vores øl på vores lille gårdbryggeri i Venslev ved Isefjorden. Når vi har udviklet den perfekte øl, brygger vi den i små 150-400 liters batch. Vi er et hobbybryggeri og er ikke afhængig af overskud – vi går derfor ikke på kompromis med råvarer og kvalitet.

Mange bryggerier brygger ikke den samme øl to gange. Og hvis de gør, er det svært at sammenligne de to øl, fordi den første har udviklet sig i flasken inden den næste bryg er klar. Det kan derfor være svært at vurdere, om små ændringer i opskriften gør øllet bedre eller dårligere.
Vores opskrifter er udviklet og justeret ved mange prøvebryg inden vores øl sendes på markedet. Vores prøvebryg laves samtidig i to små bryganlæg med to ens bryg – bortset fra, at vi hver gang justerer på en enkelt parameter. Det kan fx være to forskellige gærtyper, som påvirker øllets karakter, forskellig mængde af humle, som påvirker bitterhed, eller justering af mæsketemperatur, som påvirker øllets sødme og fylde. Kun herved kan vi blive klogere på, hvad der  gør øllet endnu bedre.

Efter flere prøvebryg sætter vi den perfekte øl i produktion i større bryganlæg. Når vi selv er tilfredse, så er der også chance for, at andre kan li’ det vi brygger.

“For os er det afgørende at gennemteste opskrifterne for at udvikle den perfekte øl.”

 

Adresse

Venslevleddet 9, 4050, Skibby
Find vej