Frederik fortalte om tiden som håndbrygger med manglende plads til øllet, så han måtte rykke ud af boligen og finde et sted at blive professionel. Han har boet i USA, hvor han fik overdosis af humle. Han er mere fasineret af, hvad man kan få ud af gær, træ og tid. Frederik er ikke tilhænger af kasser/katagorier for øl. Han vil hellere se, hvad man kan få ud af fri kreativitet.
Øllet vi smagte var navngivet efter valkyrier, hvis det var brygget med craftbeervalkyrie. Ellers var det navngivet efter faldne soldater i 1. verdenskrig.
Vi smagte:
Herja - røget barley Wine 9,0%
Sol Invictus - Krydret Saison 7,5 %
Kara - Romfadlagret øl med mynte 8,5%
Marius - Romfadlagret Imp stout 8.5%
Robert - Tequilafadlagret BW 13,0%
Corneille - Tequilafadlagret stout 16%
Guillaume - Stout/BW blend 10,4%
Trinity - Fadlagret Drueøl/cider blend (special pre-release) 7%