13. November 2023 Thyras Bryg

Vi besøgte Thyras Bryg i privaten, hvor nanobryggeriet ligger i kælderen. Rundvisningen viste et håndbrygger setup med fødevare godkendelse. De mængder, der produceres der, kommer ikke vidt omkring. :-) Michael havde lavet Chili con carne, i en styrke der var egnet til ølsmagning. Der var masser af Thyras Bryg i maden. Michael fortalte om Thyras Bryg, webshoppen, øllet og anekdoter fra en nanobryggers omgang med diverse systemer, der bestemt ikke er egnet til at hjælpe små bryggere. Vi blev også ført igennem en sensorisk aha oplevelse.

 

Vi smagte:

La Saison de L'Amour, Saion 6,8 %
Marshmallow Saison, saison, 5,7 %
Vinter, doppelbock, 7,2 %
Leichtgeräuchert, røget doppelbock, 6 %
Galaktisk Humle, Pale Ale, 5,8 %
Risalamande, dessertøl, 4,8 %
Tusmørketid, stout, 6,7 %
Barley Wine 2022, Barley Wine, 9,8
Blend 2023, Stoutwine, 9,25 %