Ølsmagning

Ølsmagning med Reersø Bryghus

Vores næste smagning er 26 august kl. 19 på Upper Hill i Slagelse, hvor vi får besøg af Reersø Bryghus, og brygmester Kasper Bahn som tager os igennem en smagning af deres egne øl, samt fortæller om bryghusets historie, fra ide til færdigt bryggeri med gårdhave.

Reersø Bryghus er et rigtigt gårdbryggeri, som ligger i en af de gamle bindingsværksgårde tæt ved kirken på Reersø. Fra gården blev bygget i 1801 til 2018 har gården tilhørt familien Maegaard. Derfor hører man også gården omtalt som ”det gamle Maegaards”. I 2018 overtog familien Bønnelykke Rimmer Bahn gården. Bryghuset ligger i den gamle lade ud mod Strandvejen. Oprindeligt blev den blandt andet brugt til at lagre og kværne korn. I løbet af 2021 er laden blevet gennemrenoveret indvendigt med henblik på at kunne brygge øl.

Bag Reersø bryghus står grundlæggeren, iværksætter og brygger Kasper Bahn og brygger Fritz Müller.

Smagningen koster 165 kr. pr person og tilmelding skal ske til christian.gaardboe.carlsen@ale.dk, og ved indbetaling af 165 kr. til Ølkasse 2 på Mobilepay nummer 2526WP.

Sidste frist for tilmelding er 19 august.

Der er mulighed for at tage en gæst med til arrangementet, med det formål at skabe opmærksomhed om vores forening og få flere medlemmer.

Vi glæder os til at se jer alle.

Tid og sted

26. august 2022 kl. 19:00
Fisketorvet 3

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 165 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 51400354 christian.gaardboe.carlsen@ale.dk