Albryg

Albryg er en brygforretning der fører et stort udvalg af brygudstyr til hjemmebryggeren.

Albryg er en brygforretning der fører et stort udvalg af brygudstyr til hjemmebryggeren.
Albryg er en  brygforretning  der føre et stort udvalg af brygudstyr i  god kvalitet til brug for hjemmebryggeren der brygger øl, cider,vin - mjød. Udvalget i bryganlæg er stort  lige fra det tyske Braumeister anlæg  i størrelserne 10,20,50,200,500 og 1000 liters anlæg samt  deres koniske rustfri gærtanke og tryktanke,samt til den pris billige Brewster Beacon.

 

Albryg forhandler Granifather bryganlæg  i størrelserne 30 + 70 liter samt alt i det store udvalg af tilbehør. Albryg er  den  i Danmark der sælger flest bryganlæg af den populære Beacon i 40 liter som nu også produceres i 70 liter .

 

Brygforretningen føre et stort udvalg af malte fra Castle, Weyermann, Grisp  og  fuglsang samt Wiking malt.

 

Udvalget i humle og krydderier er ligeledes stort og varieret . Der ud over forhandles der rengøringsprodukter til alle formål og fødevaregodkendte cip produkter. Du finder alt hvad du skal bruge hos Albryg og søger du noget specielt vi ikke har  på lager skaffer vi dette.

 

Albryg ønsker at yde en stor og god service til alle ølbryggere fra nybegynderen til det proffesionelle bryggeri, ung som ældre. Albryg ønsker at udvide kendskabet  hjemmebrygning, så flere får lyst til at begynde på denne hobby , som hele familien kan være sammen om. Det er vigtigt , at det er nemt at brygge, at du får det for dig rigtige udstyr og den bedste  kvalitet  af råvarer.

 

Du er altid velkommen til en snak, et godt råd og mon ikke der er smagprøver på anlægget.

Åbningstider

Man, Tir, Lør, Søn: Lukket
Ons, Tor: 16:00–18:00
Fre: 12:00–14:00

Adresse

Mejerivej 7, 4296, Nyrup
Find vej