Carl Peter Brasserie

Restaurant Carl Peter ligger ved havnefronten i Korsør og serverer fad øl fra Hoppe øl. Beliggende smukt ved havnefronten i Korsør med udsigt til fæstningen, industrihavnen samt indsejlingen til Korsør Nor er omgivelserne i top. Køkkenets arbejde kan følges både udefra, men også inde fra restauranten, hvor indretningen byder på en varm og hyggelig industriel fortolkning.

Restaurant Carl Peter ligger ved havnefronten i Korsør og serverer fad øl fra Hoppe øl.
Beliggende smukt ved havnefronten i Korsør med udsigt til fæstningen, industrihavnen samt indsejlingen til Korsør Nor er omgivelserne i top. Køkkenets arbejde kan følges både udefra, men også inde fra restauranten, hvor indretningen byder på en varm og hyggelig industriel fortolkning.

 

Den afslappede atmosfære, tjenernes imødekommenhed samt højtalernes jazz og chillhop toner danner perfekte rammer for familiemiddagen, daten, en veninde-get-together eller bare fejringen af weekenden.

 

Et hvert godt måltid skylles ned for at blive fuldendt. Basta! Derfor har vi lagt en stor indsats i at finde de helt rigtige vine og cocktails, der passer perfekt til maden og stemningen. Vores tjenere kommer gerne med egne og kokkens anbefalinger hvis man er i tvivl.

 

På ølfronten er vi gået all-in. Vi har kun 5 (6 når sæsonen indbyder til det) øl, som alle er på fad. Bum. Til gengæld har vi overtalt Hoppe Beer til at specialbrygge Carl Peters helt egen pilsner, classic, IPA, hvede og stout. Hvis der er nogen øl der kan konkurrere med vores mad, så er det Hoppes.

Åbningstider

Man, Søn: Lukket
Tir, Ons, Tor: 12:00–21:30
Fre, Lør: 12:00–23:00

Adresse

Havnearkaderne 9, 4220, Korsør
Find vej