Søberg Vin

Søberg Vin: Vin-, øl- og spiritushandel · Shopping og detailhandel · Vinbar

Dansk ølmærke

2022

Søberg Vin udmærker sig ved uovertruffen betjening med stor viden om alle varer i butikken. Ud over et meget stort udvalg af vin og spiritus, har butikken et godt og varieret udvalg af øl fra Danmark og udlandet, med god variation i øl typer. Der er altid 30 til 40 forskellige øl på hylderne, med god udskiftning. Desuden har Søberg Vin også Vin bar, med minimum 2 aktuelle fadøl på hanen, ud over mulighed for at købe en flaske øl, som man kan nyde enten i butikken i vinbaren eller i butikkens ude servering.

Desuden har de i samarbejde med Slagelse afdeling af Danske Ølentusiaster

Søberg Vin fører øl fra Amager Bryghus, Alefarm, Fanø Bryghus, samt Engelsek, Tyske og Belgiske øl.

Som Jesper selv skriver:

Velkommen hos Søberg Vin. Butikken, der er fyldt med god smag. Kom ind og lad dig friste af vores store udvalg i vin, spiritus, specialøl, delikatesser og meget andet, der vil klæde et godt middags- eller gavebord.
Og husk: Lav pris er ikke det samme som billigt! En vin til 30kr er jo ikke billig, hvis den kun er 20kr værd! Omvendt er en vin til 200kr ikke dyr, hvis den smager som om, den koster 400kr. Da jeg er selvstændig vinhandler - og ikke medlem af en kæde - er det din garanti for, at jeg, og mit personale, kan stå 100% inde for alle flasker på hylderne. Vi køber ikke en vin hjem, inden vi har smagt og godkendt den. Der er ikke en kæde bag os, der skal diktere, hvilke flasker, vi skal have på hylderne. Det er din sikkerhed for, at pris og kvalitet hænger sammen.
Jeg har været i branchen - ja, faktisk i denne butik - siden 1986, så jeg føler mig godt klædt på til at vejlede dig til det rigtige valg, uanset om det er den helt rigtige vin til den store middag, eller en gave til en god ven.
Kig ind - vi har ofte en smagsprøve klar....
Jesper Søberg

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Tor: 09:30–17:30
Fre: 09:30–18:00
Lør: 09:30–14:00
Søn: Lukket

Adresse

Solens Plads 23, 4220, Korsør
Find vej