Deeper Roots Brewing smagning

 

Hvor mange ølhistorier kan man fortælle på et par timer?
Søren fra Deeper Roots Brewing kunne
fortælle rigtig mange, som tilbehør til de otte velbryggede øl han tog os igennem fredag aften i kælderen på Upper Hill.

Super bred line-up fra kölsch style over classic, Kong Gulerod, dubbel,
DDH IPA, oyster stout, DIPA, coffee stout.

Sørens enmandshær går rundt oppe i Odsherred i nogle flotte bygninger på det gamle Anneberg i Nykøbing Sj. og brygger dejligt øl til de lokale hele vinteren og til alle turisterne om sommeren.
Heldigvis har han god hjælp af en masse frivillige i baren på Algade 41, som er glade for en mulighed for at se venner og styrke fælleskabet over en velbrygget øl.

Deeper Roots øl skal ikke være kompliceret, siger Søren. “Vores øl skal have drinkability. Vi skal tilbage til drikkeøl”. Det skal smage af øl, men alligevel gerne med lokale Lammefjords råvarer som
hamp, tang eller kilovis af grand cru gulerødder kogt til sirup.
Hvert år brygger Søren en øl med lokal humle - “Stedsans”.

Ikke alene godt øl, men også tappet på dåse med virkelig flotte labels
designet af Adrian Rast.
Deeper Roots Brewing har kun to år på bagen, men med en brygkapacitet på 150.000 liter om året kan bryggeriet allerede forsyne over hundrede supermarkeder, Vig festivalen, baren i Algade og de øvrige aftagere.

Det er klart Søren skal tale hurtigt for at nå det hele!
Vi siger tak, Søren, for supergode historier om øllet, bryggeriet og rigtigt gode drikkeøl.