Årsmøde

Årsmøde og efterfølgende ølsmagning med Grauballe Bryghus

Årsmødet afholdes i år d. 4. november kl. 14-15 i Foreningshuset, som er gratis for medlemmer.

 

Når vores forhåbentlige nye formand er valgt ca. kl. 15, starter den efterfølgende ølsmagning med Grauballe Bryghus, som byder på hele 8 forskellige smageøl og er programsat til kl. 15-17:30 samme sted.

 

Grauballe Bryghus er et af de ældste danske mikrobryggerier. Det jyske bryggeri blev startet på en nedlagt ejendom uden for Grauballe ved Silkeborg i 2002 af ægteparret Else Birk og William Frank. De arbejder med upasteuriseret og flaskemodnet øl, hvor øllet udvikler sig over tid. Det giver en velsmagende, spændende og levende oplevelse.

Grauballe Bryghus’ fokus har altid været på smag og kvalitet. Det har resulteret i flere præmier igennem årene til bryghuset. William har to gange modtaget Bryggeriforeningens Jubilæumslegat, som tildeles nogen, som har ydet noget særligt for hele ølbranchen.

Nyd en Honeygold og smag hvorfor denne velsmagende honningøl blev udvalgt til Frederik og Marys bryllups øl og senere vandt en guldmedalje i The European Beer Star Award i 2013.


Pris for smagningen 250,- kr., plus evt. tilkøb af sandwich fra Nadias Sandwich 52,- kr.

 

Indkaldelse til Årsmøde den 4. november 2023

 

Hermed indkaldes til årsmøde i DØE Aalborg lørdag den 4. november kl. 14.00-15.00 i Foreningshuset i Nørresundby. Det er gratis at deltage, men for at sikre, at vi har tilstrækkeligt med øl til deltagerne, vil vi gerne have besked fra jer, der ønsker at deltage. Send gerne en kort mail eller sms til Flemming på hoejsgaard@privat.dk eller 29 13 28 02.

 

Selv om det smutter for dig at få givet besked, er du naturligvis velkommen til årsmødet alligevel.

 

Som sædvanligt skal vi have valgt en ny bestyrelse og i år også ny formand.

 

Dagsorden:

 

 1. Valg af dirigent
 2. Valg af referent
 3. Beretning om lokalafdelingen
 4. Aflæggelse af regnskab
 5. Indkomne forslag
 6. Valg af Lokalafdelingsformand
 7. Valg af Afdelingskasserer
 8. Valg af Afdelingsnæstformand
 9. Beslutning om antal menige bestyrelsesmedlemmer og evt. valg af menige bestyrelsesmedlemmer
 10. Valg af afdelingsrevisor og –suppleant
 11. Eventuelt

Hvis nogle af lokalafdelingens medlemmer har forslag til behandling under punkt 6, bedes disse fremsendt senest 23.10.2023 til Anne.k.kettunen@gmail.com.

 

Vigtig bemærkning til årsmødet

 

Danske Ølentusiaster Lokalafdeling Aalborg har ikke kunnet finde en egnet dato i september/oktober til afholdelse af Årsmøde 2023. Derfor har vi valgt at holde årsmøde den 4. november 2023. På den måde kommer vi desværre i konflikt med vedtægterne, som siger, at årsmødet skal holdes i september eller oktober måned. Men vi tror, at vores søde medlemmer godt kan acceptere den minimale overskridelse uden at gøre indsigelser. Til jeres orientering har vi kontaktet Landsbestyrelsen, og de har godkendt overskridelsen.

 

Hvis der alligevel møder medlemmer op til årsmødet 4. november 2023 og erklærer mødet ugyldigt med henvisning til vedtægterne, indkalder lokalbestyrelsen allerede nu til et ekstraordinært årsmøde jævnfør vedtægternes §13, stk.13. Dette ekstraordinære årsmøde vil så blive holdt umiddelbart efter det ordinære (og ikke afholdte) årsmøde og med samme dagsorden.

Tid og sted

04. november 2023 kl. 14:00
Foreningshuset, Torvet 5, 9400 Nørresundby

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 250 kr.

Tilmeld arrangement

lokalafdeling.aalborg@ale.dk Tilmeld hér