Ølsmagning

Bangsbo Brewing Company, Lørdag den 09.11.2024

Til denne spændende smagning vil der være god mulighed for at smage øl, du ikke har smagt før. Vi får nemlig besøg af nanobryggeriet Bangsbo Brewing Company, der har hjemme i deres taproom i Søndergade i Frederikshavn.

 

Bangsbo Brewing Company indehaves af ølentusiasaterne og – dommere Allan Jensen og Jannie Kristensen, der har haft lyst til at føre hjemmebryggeriet i garagen videre frem, således andre også kan nyde godt af deres brygning. I deres taproom kan man derfor

få fortælling om øllet, se processen omkring øllets tilblivelse. Denne dag kommer de dog på besøg hos os i Foreningshuset, Torvet 4, Nørresundby for at præsenterer, dem selv, bryggeriet og deres øl.

 

Bangsbo Brewing Company oplyser, at de hele tiden brygger nye øl - så kan de kan endnu ikke sige hvilke øl de vil diske op med, men de lover, at vi skal smage 8 forskellige øl. De forsøger hele tiden med nye stilarter - så det kan være  alt fra pilsner, porter, pastry sour, altbier, røgøl, IPA, DNEIPA, saison, kaffestout osv. Men helt overordnet så brygger Bangsbo Brewing Company kun øl, de selv gerne vil drikke.

Tid og sted

09. november 2024 kl. 15:00
Foreningshuset, Torvet 5, 9400 Nørresundby

Pris og tilmeldingsfrist

Tilmeld arrangement