Ølsmagning

Ekstraordinært årsmøde og ølsmagning med bestyrelsens favoritter

Indkaldelse til ekstraordinært årsmøde i Danske Ølentusiaster Lokalafdeling Aalborg

 

Hermed indkaldes til ekstraordinært årsmøde i DØE Aalborg lørdag den 13. januar 2024 kl. 15.00 i Foreningshuset i Nørresundby.

 

Det ekstraordinære årsmøde er påkrævet ifølge foreningens vedtægter, da der ikke blev valgt nogen formand på det ordinære årsmøde den 4. november 2023.

 

Dagsorden til det ekstraordinære årsmøde:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Valg af Lokalafdelingsformand
  4. Beslutning om antal menige bestyrelsesmedlemmer og evt. valg af menige bestyrelsesmedlemmer
  5. Eventuelt

Umiddelbart efter det ekstraordinære årsmøde afholdes foreningens første arrangement i 2024, og det bliver en smagning med Bestyrelsens Favoritter af dejlige, kraftige og varmende øl.

 

Vi kommer til at smage 8 øl og det er naturligvis bestyrelsen, som præsenterer øllene. Gå ikke glip af en forrygende smagning, som fra første øl sætter stemningen op i et højere gear. Dem, der var med sidste år til Winter Warmers del 2 og/eller var med til den første Winter Warmers i 20xx, ved hvad det indebærer😊

 

Kære medlemmer, mød talrigt op, så vi kan få en forrygende start på et nyt og langt ølår, hvor bestyrelsen vil ligge sig i selen for at være med til at arrangere en masse gode smagninger.

 

Til jer, som vi sjældent eller slet ikke ser: ”Vi vil så gerne se og møde jer, så I også kan blive en del af det gode fællesskab, vi har om vor fælles interesse – det gode øl”.

Tid og sted

13. januar 2024 kl. 15:00
Foreningshuset, Torvet 5, 9400 Nørresundby

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 175 kr.