Ølsmagning

Sweet & Sour

Du inviteres hermed til ølsmagning lørdag d. 22/4 kl. 15-17 i Torvesalen i Foreningshuset, Torvet 5 i Nørresundby. Det er blevet tid til at få kalibreret og afprøvet dine smagsløg og spændvidde indenfor øltyperne. Der bydes op til Sweet & Sour smagning med en spændende blanding af frugt og syrlige øl. Du kommer til at smage 8 forskellige øl, og den anden halvdel er modvægten til den syrlige del, hvis du ikke er helt dus med den genre. Derfor kommer du også til at smage hvedeøl, IPA, Stout og en whisky infused øl. Mere spændene og interessant kan det ikke blive.

Bag øllene står Klosterbryggeriet fra Skanderborg, og vi får smagt nogle af deres egne øl og resten er øl, som de importerer fra Tjekkiet og Belgien. Det er Lars Amby, der leder os igennem eftermiddagens smagning, og han er en erfaren herre på det felt. Han bor i Horsens og er ansat på Klosterbryggeriet.

 

Klosterbryggeriet er et familieforetagende, som har sin begyndelse i 2008 med deres første klosterbryg. I dag brygger de et meget varieret udvalg af økologiske øltyper, læskedrikke, cider og en øllikør. Brygmesteren er Poul Erik Palm, og det er Ann Linn Palm Hansen, der designer de karakteristiske etiketter. Bryggeriet har fokus på den gode smag. Øllene er fyldige og smagfulde, og er for dem et udtryk for ”når øl er bedst”, og det skal være en nydelse for både øjne, næse og mund.

 

Det bliver en anderledes men spændende ølsmagning. Udfordre dig selv og drop din eventuelle forudfattede mening om, hvad øl også kan være, og skynd dig at tilmeld dig denne utraditionelle smagning.

 

Øl-listen er:

De Troch - Chapeau Framboise (hindbær) eller Chapeau Fraises (jordbær) Lambic

Boon - Geuze

Boon - Boon Mariage Parfait ekstraordinær Geuze

Martha Brewing - Martha Guilty Pleasure (Kirsebær)

Klosterbryggeriet/Primator - Klosterbyg Hvede eller Primator Weizen (Hvedeøl)

Klosterbryggeriet - Kloster IPA

Primator - Primator Stout

Gouden Carolus - Whisky Infused Cuve van de Keizer

 

Bemærk:

Du har mulighed for at tage ikke-medlemmer (familie, venner, kollegaer, naboer el. lign.) med til denne smagning.

Alle ikke-medlemmer skal købe den billettype, der er beregnet til ikke-medlemmer.

Pris medlemmer: 195,- kr.

Pris ikke medlemmer: 220,- kr.

Tid og sted

22. april 2023 kl. 15:00
Foreningshuset, Torvet 5, 9400 Nørresundby

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 195 kr.

Tilmeld arrangement

lokalafdeling.aalborg@ale.dk Tilmeld hér