Nyheder

Nyhed

OPRÅB!!! - Vi skal have en ny lokalformand i Aalborg!


Del nyhed :

Der skal vælges en ny lokalformand for vores lokalafdeling.


Vor formand/-kvinde Anne Kettunen gjorde på seneste årsmøde d. 4/10-22 opmærksom på, at det var hendes sidste år som formand.


Bestyrelsen har ved flere lejligheder opfordret medlemmerne til at melde sit kandidatur til posten (og til en ekstra bestyrelsespost). Der er endvidere gjort forsøg med direkte kontakt til forskellige medlemmer og indtil videre uden held.

Hvorfor skal det være så svært for DØE Aalborg at finde personer, som vil yde deres bidrag i en periode?

Den 4/11-23 afholdes det næste årsmøde, og dér skal der findes en ny formand. Lykkes det ikke, står DØE Aalborg i en alvorlig situation.


Har DØE Aalborg virkelig overlevet sig selv?


Derfor udsender bestyrelsen dette opråb i håb om at kunne undgå at skulle kaste håndklædet i ringen.

Det er vigtigt for os at pointere, at den kommende formand ikke kommer til at stå alene med ansvaret - hverken fra starten eller hen ad vejen. Der vil være fuld opbakning og support fra hele den nuværende bestyrelse inkl. Anne, indtil vedkommende føler sig klædt nok på til at kunne forme sin egen profil som formand.


At fordele opgaverne og hjælpe hinanden, når man er presset på tid el.lign., har været én af den nuværende bestyrelses store styrker, og det vil fortsætte. Det er vi sikker på, at medlemmerne har kunnet mærke igennem de sidste 4 år med den nuværende bestyrelse.

Der vil måske sidde nogle medlemmer derude, som vil undre sig over, hvorfor næstformand Ivan Nørgård ikke overtager posten. Men det er der forskellige årsager til, hvilket der også blev gjort opmærksom på ved årsmødet sidste år. En væsentlig årsag er, at der skal nye kræfter til, for at en forening skal udvikle sig. Ivan har været medlem af bestyrelsen siden 2015 og næstformand siden 2019.


Igen er det vigtigt at pointere, at Ivan lovede på sidste årsmøde, at han gerne tager 1 år mere som næstformand for at undgå at skulle skifte ud på begge poster på én gang. Men Ivan vil dog ikke stå i vejen for et andet medlem, som har lyst til at overtage næstformandsposten allerede i år.

Så, kære medlemmer – nu er det nu, hvor du har mulighed for at kunne være med til at sætte dit præg på DØE Aalborg. Kontakt bestyrelsen, så vi sammen kan få vendt tingene, således at du bliver tryg ved at tage udfordringen op og stille dit kandidatur til rådighed for vor skønne forening. Er du interesseret så kontakt bestyrelsen senest 1. juni. Dem, der måtte melde sig som interesserede, vil vi gerne invitere til et bestyrelsesmøde før årsmødet, hvor vi sammen får en uformel snak om bestyrelsesarbejdet, og hvordan bestyrelsen arbejder sammen, mens vi smager et par gode øl. Det er ganske uforpligtende, og formålet er, at du får en fornemmelse af, hvad arbejdet går ud på.

Højt skum!

Lokalformand Anne Kettunen, anne.kettunen@ale.dk, 21 71 73 75
Lokalnæstformand Ivan Nørgård, ivan.noergaard@ale.dk, 21 41 89 87
Kasserer Flemming Højsgaard, flemming.hoejsgaard@ale.dk, 29 13 28 02
Lokalredaktør Erik Westergreen, erik.westergreen@ale.dk, 23 31 21 03
Bestyrelsesmedlem Preben Adriansen, prebenpsg15@gmail.com, 21 45 27 54

nyhed
Årsmøde

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere