Ølsmagning

Brygger dag

5 håndbryggere fra Lokalafdeling Frederikshavn, har sat hinanden i stævne på Frederikshavn Bryghus. Der bliver brygget 5 forskellige øl, som strækker fra Pilsner til Stout. Disse øl skal bruges til en ølsmagning som afholdes i forbindelse med vores Årsmøde i oktober..

Håndbryggerne starter brygningen kl.10.00 hvor de forskellige malttyper tilsættes det varme vand og mæskningen begynder. Der er gang i bryggyderne hele dagen og brygningen fortsætter indtil ca. kl.16.00. Håndbryggerne har muligvis lidt øl med som kan prøvesmages, alt efter hvad der lige er brygget færdigt.

Har du leget med tanken om, selv at brygge dit eget øl eller bare vil høre om hvordan håndbrygning foregår, så er denne dag lige noget for dig. I løbet af arrangementet vil der blive serveret pølse og øl, forventet fra kl. 12.00 til kl. 13.00. Derfor er der til dette arrangement også en tilmelding og et lille symbolsk beløb for pølse og øl.

Frederikshavn Bryghus holder samtidigt Åbent Hus, så der vil være rig mulighed for at snakke med Brygmester Tom og få en rundvisning på bryggeriet.

Kom og vær med til en hyggelig dag på Frederikshavn Bryghus

Tid og sted

18. juni 2022 kl. 10:00
Frederikshavn

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 70 kr.

Tilmeld arrangement

Billet til Pølse og øl