Ølsmagning

Lokal afd. 20 års Jubilæum arrangement.

Lokal afd. 20 års Jubilæum arrangement fejres med besøg af Torben Mathews. I tidernes morgen hvor special øl var næsten ukendt, trak Torben Mathews fulde huse i Maskinhallen med hans foredrag om de gyldne dråber og hvordan han fandt dem. Vi vil denne eftermiddag smage ca. 8 øl specielt udvalg af Torben. Under smagen vil der blive serveret en let Tapas anretning.

Lidt om Torben Matherws:
Sproguddannet halvenglænder med hang til fodbold, sproghistorie og øl!
Britisk statsborger, der stadig efter flere end 35 år i Danmark holder med England, når de møder Danmark i fodbold – og omvendt, når der er håndbold på menuen!
Bredt kendskab til øllets univers takket være utallige udmarvende studieture igennem de seneste 19 år som forberedelse til mangfoldige forskellige temaforedrag, der desuden har udmøntet sig i to bøger om øl og mad samt en tv-serie med fokus på de nye danske mikrobryggerier.
Tyve år som indehaver af ”You’ll Never Walk Alone” i Kolding, et af landets allerbedste vandingshuller med et unikt udvalg af specialbryg af egen import.

Medfødt angelsaksisk sans for humor, der sætter sit tydelige præg på hverdagen.

And last but not least, en overstrømmende kærlighed til denne historiske drik, hvis diversitet og alsidighed for blot femten år siden var så godt som ukendt i pilsnerparadiset Danmark, hvor storbryggeriernes masseproducerede brakvandsbajere herskede og hærgede!

Med ret til ændringer

Tid og sted

10. september 2022 kl. 15:00
Værkstedet, Skole gade 8 9900 Frederikshavn

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 300 kr.

Tilmeld arrangement

carsten.joergensen@ale.dk Tilmelding.