På tur

Tur til Aalborg

Lokal afdeling på tur til Aalborg, falder sammen Bad Seed Beer Fest 2022. Så hvad er mere nærliggende at vi aflægger dem et besøg.

Lidt om Bad Seed beer fest.

Bad Seed Beer Fest vender tilbage til sommer!

Bad Seed Beer Fest er en ølfestival med fokus på dansk øl - og kun det allerbedste danske øl!

Efter succesen med første udgave af Bad Seed Beer Fest, vender vi nu tilbage med en endnu en fantastisk ølfestival d. 20. august 2022 på Studenterhuset i Aalborg - nu med endnu flere bryggerier, og endnu større armbevægelser!

Vi har inviteret 20 bryggerier, som hver især brygger helt fantastiske øl, og vi byder således på et håndplukket line-up af de bryggerier, som vi synes er de fedeste i Danmark lige nu.

Konceptet er enkelt - en session-billet koster 400 kroner (+gebyr), og så kan du smage alt det øl, du vil, i løbet af de fire timer en session varer.

Der bliver to sessions, som hver varer fire timer, og alle bryggerier har to forskellige øl med til hver session. Din billet giver dig altså adgang til frit at smage 40 forskellige øl!

Første session kører kl 11.00-15.00, og anden session kører kl 16.00-20.00.

Læse mere om Bad Seed Beer Fest her

PRAKTISK INFO OM DELTAGELSE.

Man skal selv købe billet til Beer festen og vi besøger den første Session fra kl. 11.00 -15.00

Vi mødes foran Studenderhuset kl. 10.45, info om evt fælles afgang med bus/tog vil komme senere.

Bonus info, medlemmer af DØE Frederikshavn der kan fremvise en gyldig billet og deltager i Bad Seed beer fest, vil få en rabat på 100 kr til afdelingens jubilæum arrangement d. 10. september 2022 med Torben Mathews.

 

Tid og sted

20. august 2022 kl. 10:45
Studenterhuset i Aalborg

Pris og tilmeldingsfrist

Tilmeld arrangement

Køb billet til, Bad Seed Beer Fest