Ølfestival

Ølfestival i Karmeliterklostret 2022

Det gode øl vil flyde i det gamle helsingoranske karmeliterkloster

Danske Ølentusiaster Lokalafdeling Helsingør afholdt i august 2021 en Ølfestival i Vor frue Kloster, Karmeliterklostret, i Helsingør, som blev en ganske pæn succes med tæt på 200 besøgende i Klostret. Det er derfor med glæde at vi kan fortælle og invitere til en ny Ølfestival i 2022.

 

Vi vil fejre at indsatsen for godt øl til alle er blevet en vellykket rejse, hvor vi alle har givet vores bidrag til at specialøllet er blevet mere tilgængeligt og godt modtaget af forbrugerne.

 

Vores ide går ud på at invitere professionelle aktører og lokale håndbryggere i et og samme lokale denne gang 10 stk. i alt i Laxmandssalen. Vi har en beerlounge, hvor man kan nyde sit øl og evt. mad. Den indvendige klosterhave er også tilgængelig med borde og stole, hvis vejret er med os.

 

Klostret er stadig åbent for alle, men hvis man vil smage på øllet skal der købes, 8 smagepoletter og et smageglas for 150,00 Ekstra smagepoletter koster 65,00 for 5 stk.

 

Vi har fået tilsagn fra Klostret til at opstille Anitas’s foodtruck, hvor der vil være et udbud af mad til besøgende og standholdere til rimelige priser.

 

Vi ser meget frem til at se jer i Karmeliterklostret i august og godt øl til alle.

 

Med venlig ølhilsen og på gensyn
Niels Thimm, lokalafdelingsformand, Helsingør

Tid og sted

20. august 2022 kl. 14:00
Hestemøllestræde 3B, 3000 Helsingør

Pris og tilmeldingsfrist

Tilmeld arrangement

Tlf: 20724175 niels.thimm@ale.dk