Meinhardt Jacobsen og Morten Skov Nielsen tager os med en tur til de tre baltisk lande med et godt mix af øltyper.
Vi skal f.eks. smage det mere sjældne wheatwine og dette endda som samarbejdsbryg med verdens ældste bryggeri Weihenstephan (fra Tyskland), og vi får også udfordret vores smageevner - kan man f.eks. smage at den sidste øl er på bjergtagende 21%?
Untappd-mæssigt ligger øllene også højt, på et flot gennemsnit lige over 4,0.
Vi skal smage disse øl:
- FTD Pilsner, fra FTD Pizza collab med Ārpus, pilsner 5%
- TDH Strata x Nelson, fra Ārpus Brewing Co, IPA 6,5%
- TDH Riwaka x Nectaron, fra Ārpus Brewing Co, IPA 6,5%
- Orange Strawberry Pastry Sour, fra Genys Brewing Co., Sour 5%
- Zeit BA Wheatwine x Weihenstephan, fra Pöhjala collab med Weihenstephan, BA wheatwine 12%
- Heaven Hell HH BBA, fra Lehe Pruulikoda, Barleywine 14%
- Pineapple x Apricot x Coconut Sour Ale, fra Ārpus Brewing Co, fruited sour 5%
- Hybrid treats Vol.10: Salted Caramel Coconut Popsicle, fra Sori Brewing, double pastry stout 12%
- Midnight Macchiato Bourbon BA (Silver Series), fra Pühaste Brewery, Imp. stout 15%
- Cantognake Buffalo Trace BA, fra Lehe Pruulikoda, Imp. stout 21%
Tid: Onsdag 8. november, kl. 19:00
Sted: Mundhæld, Vestergade 51, 8000 Aarhus
30 pladser.
OBS. Kom gerne lidt før og køb en starter-øl, og støt vores vært.
Tilmeldingen til ølsmagning er bindende, men bliver du forhindret så giv besked på 3153 8153, så kan vi prøve at videresælge din plads.