Ølsmagning

Ratebeer

Vi skal smage på nogle af de øl der er blevet højt bedømt i Ratebeer

Vi inviterer til en aften, hvor der skal smages nogle øl, der bedømmes til at være blandt verdens allerbedste øl og på RateBeer har scoret op til de maximale 100 mulige points.

RateBeer er verdens største hjemmeside for ølinteresserede med bedømmelser af over 715.000 registrerede øl fra mere end 35.000 bryggerier i over 200 lande.

 

Vi kan løfte lidt af sløret for et par af aftenens top klasse øl: Fra Alesmith: Speedway Stout mostra coffe and coconut på 12%, fra Beer Here: Dark Hops Hoppy Black på 8,5%, fra Lervig/Hoppin Frog, kommer Sippin Intro Darkness, en 12% chokolate, Martini imperial stout, lagret på Bourbon Barrels og en Boom Oude Geuze Black Label på 6%.

Der ud over vil der være nogle spændende  smagsprøver på bla. portere, Double NEIPA og Triple IPA fra Danmark, England, Norge og Belgien.

 

Vi lover, det bliver en lørdag aften med øl, der ligger noget ud over det sædvanlige, som vil give deltagerne et godt indblik i, hvad der rør sig i øl universet. Det er kun lykkedes at skaffe top øllene til Aabenraa med stor hjælp fra Heinrich Loff fra ”Smagen af Øl”, Hærvejen 73,  Rødekro. Det er også Heinrich Loff, der er uddannet øl-sommelier, som på festlig vis vil føre os gennem aftenens smagning

Tid og sted

19. marts 2022 kl. 19:00
Nygadehuset

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 200 kr.

Tilmeld arrangement

DØE Aabenraa Nemtilmeld